Carmen Brumă, rețetă de cartofi dulci cu brânză de capră: „Masa e gata în scurt timp și e gustoasă și sănătoasă”

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit o rețetă excelentă pentru dietă, gata în doar câteva minute.

Carmen Brumă este extrem de disciplinată, când vine vorba de împărțirea task-urilor pe ziua în curs, lucru care o face să îmbine plăcut activitățile recreative cu cele obligatorii de desfășurat. În acest fel, vedeta le-a explicat fanilor pe rețelele de socializare faptul că indiferent de cât de ocupată ar fi într-o zi, își găsește mereu timp de sport, de mâncat sănătos, dar și de citit o carte. Chiar dacă foarte multe persoane își găsesc adesea pretexte, care să le justifice în fața stilului de viață agitat pe care îl au, nutriționistul spune că se poate, dacă ai puțină ambiție și determinare. Tot cu această ocazie, Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor săi și o rețetă delicioasă de cartofi dulci la cuptor cu brânză de capră, care, spune ea, e gata în doar câteva minute și își oferă extrem de multă sațietate. 

„Azi am poftă de niște cartofi dulci, cu brânză de capră și verdețuri, care merg la fix după un antrenament intens, așa că pregătesc rapid ingredientele: cartofi dulci, sare, puțin ulei, boia dulce, brânză de capră. Masa e gata în scurt timp și e gustoasă și sănătoasă.”, spune Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

VEZI și: Carmen Brumă, rețetă simplă și delicioasă de pate de ficat

Cum prepari pasta de sfeclă roșie

Și, pentru că trebuie să profităm cât mai mult de beneficiile legumelor și fructelor de sezon, din acestea face parte și sfecla roșie, care are nenumărate avantaje pentru sănătate. Există extrem de multe moduri prin care o putem integra în farfurie, fie că alegem să o gătim coaptă, fiartă sau crudă. Carmen Brumă a dezvăluit și ea recent o rețetă excelentă pe bază de sfeclă roșie, care poate fi savurată la micul dejun.

„Pasta de sfeclă roșie este unul dintre preparatele mele favorite, în special în acest sezon, utilă mai ales dacă suferi de insomnie sau stări de oboseală. Eu o prepar așa: 3 sfecle roșii, 1 cartof dulce, un morcov, 2 cepe, 50 de g de unt și toate se pun la cuptor. Când sunt gătite, se adaugă 100 de g de fasole roșie fiartă și se mixează totul cu un bleder, până când se formează o pastă. O puteți ține la frigider câteva zile, într-un borcan de sticlă sau într-o caserolă. Sprijină ficatul, e bună pentru sistemul imunitar, este o sursă de vitamina B9, magneziu, utilă mai ales pentru femeile 30+ sau pentru cele care suferă de simptome de premenopauză.”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Citește și: Carmen Brumă: „E cel mai bun medicament anti-aging și cel mai bun produs de frumusețe!” Nu costă niciun leu

Fructele nu sunt recomandate pe stomacul gol

Dacă legumele le putem integra din plin la prima masă din zi, Carmen Brumă nu este de aceeași părere și când vine vorba de fructe. Chiar dacă sunt sănătoase și pare că ne aduc multiple beneficii, celebra antrenoare de fitness explică dezavantajele pentru care nu ar trebui să facem astfel de alegeri.

„Fructele au multe efecte benefice, dar și unele pe care nu ni le-am dori. Ele conțin o cantitate mare de fructoză. În timp, vei putea observa următoarele lucruri: senzația de sațietate și pofta de mâncare vor fi dereglate, pentru că există doi hormoni care dacă se dereglează, în timp poți să ajungi să ai colesterol crescut, să ai trigliceride crescute și să nu-ți controlezi atât de mult aportul alimentar și în timp să apară kilogramele în plus. Acestea ar fi principalele dezavantaje ale fructelor pe stomacul gol.”, a dezvăluit Carmen Brumă, în cadrul emisiunii MediCool, de pe Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel