Carmen Brumă le dă peste nas celor care îi spun că moare de foame cu salata: „E o masă cu de toate, nu e pur și simplu o salată”

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Brumă le-a arătat fanilor cum arată pentru ea o masă completă, perfectă pentru un prânz copios.

Carmen Brumă postează adesea fel de fel de rețete și trucuri pentru un stil de viață sănătos în mediul online, iar dacă de cele mai multe ori, reacțiile sunt unele pozitive, există și unele voci care susțin faptul că meniul ales de vedetă nu este unul sățios. Pentru a le dovedi acestor persoane contrariul, Carmen Brumă a arătat într-un videoclip făcut pe rețelele de socializare cum o simplă salată se poate transforma rapid într-o masă completă, care să aibă atât fibre, vitamine, cât și proteine și carbohidrații necesari.

„Multă lume are impresia că atunci când spun că mănânc salată mor de foame. Există salată tip garnitură, care acompaniază felul principal, și există salată masă, de exemplu aceasta e o salată masă. Eu sunt acum după sală și după ce am fugit prin oraș după cadouri și am așa: roșii, salată, ardei, măsline, ceapă verde și o să-mi pun pulpă de pui la cuptor, tzatziki și o s-o mănânc cu două felii de pâine sau o lipie. Deci, avem o masă cu de toate, nu e pur și simplu o salată.”, spune Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

VEZI și: Rețeta de ardei umpluți de post a lui Florin Dumitrescu. Ingredientele secrete folosite de bucătar: „Aici este tot gustul”

Ce mănâncă vedeta la micul dejun

Dacă mai sus le-a oferit fanilor săi o alternativă delicioasă și sănătoasă pentru masa de prânz sau cină, recent, nutriționistul își inspira comunitatea cu un mic dejun extrem de proteic, gata în câțiva pași simpli. Este ideal atât pentru persoanele aflate la dietă, cât și pentru cele care-și doresc să-și dezvolte masa musculară, după antrenamentele realizate în sala de fitness sau acasă. 

„Un mic dejun mega proteic. Am așa: conservă de ton mărunțită în apă, scursă de lichid, roșii, ceapă verde, două albușuri, două ouă, niște țelină apio și la sfârșit adaug pătrunjel pentru un plus de vitamina C, el are cea mai mare cantitate de vitamina C dintre legume, dar trebuie consumat crud. Tot amestecul ăsta merge în tigaie. Mai pun și nișe fulgi de drojdie inactivă, proteină vegetală și leagă mai bine compoziția și dau și un gust foarte bun de parmezan. Am aici cel puțin 50 de g de proteină. E gata în aproximativ 15 minute.”, a spus Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și: Alimentul care nu lipsește din meniul Andreei Raicu. Este de post, bogat în proteine și grăsimi sănătoase: „Poate fi folosit în foarte multe rețete”

Cum te poți menține în formă de sărbători

Extrem de multe persoane cad în „plasa” micilor tentații care sunt așezate pe masa de Crăciun, motiv pentru care Carmen Brumă a dezvăluit 3 reguli de aur care te vor ajuta să-ți ții kilogramele sub control în această perioadă, fără prea mult chin și fără să te abții de la delicatesele de sezon. 

„STRATEGII ALIMENTARE PENTRU SĂRBĂTORI
1. Mersul pe jos după fiecare masă. 2000 de pași, de fiecare dată după ce ai mâncat te ajuta sa estompezi creșterea glicemiei și să eviți depunerea  kilogramelor pe termen lung
2. Administrarea de suplimente cu probiotice, în special în perioada sărbătorilor. Prin descompunerea și metabolizarea eficientă a alimentelor, probioticele ajută la diminuarea simptomelor neplăcute precum balonare, gaze și crampe intestinale cauzate de fermentația incompletă a nutrienților. 
3. Evită strategiile gen "totul sau nimic", a scris Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel