Carmen Brumă își serbează astăzi ziua de naștere. Vedeta s-a pozat într-o lenjerie intimă minusculă

Data publicării:

Carmen Brumă a postat o fotografie extrem de sexi în mediul online, cu ocazia zilei ei de naștere.

Carmen Brumă a împlinit astăzi vârsta de 45 de ani și pare mai împlinită ca niciodată. Vedeta a ținut să imortalizeze această ocazie specială printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, unde a ales să își evidențieze fizicul de invidiat, la care unele persoane doar visează.

Aceasta a apărut într-o lenjerie intimă minusculă, neagră, ce îi scoate în evidență abdomenul plat și tonifiat, dar și celelalte forme extrem de generoase. Antrenoarea de fitness și-a dezvăluit și dorința pe care o are ajunsă la această vârstă. 

"Azi: 45. Planuri de viitor: să mă țin bine.", este textul postat de Carmen Brumă în dreptul fotografiei.

Carmen Brumă are probleme cu varicele

Carmen Brumă a apelat la o procedură mini-invazivă, scleroterapia, pentru a rezolva problemele cu varicele cu care se confruntă de ani buni și de care nu a reușit să scape. Vedeta le-a mărturisit fanilor că, după intervenție a fost nevoită să țină un pansament la picior, timp de 48 de ore, iar acum este nevoită să poarte ciorapi de compresie timp de patru săptămâni.

”Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a povestit Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

Carmen Brumă, sfaturi pentru cei care se confruntă cu aceeași problemă

Carmen Brumă le-a vorbit fanilor săi despre experiența trăită. Vedeta le-a oferit și câteva sfaturi importante celor care se confruntă cu această situație. Carmen Brumă a spus că e important să mănânci fibre, să iei vitaminele a și e și să te hidratezi corespunzător. De asemenea, aceasta evită excesul de zahăr și expunerea excesivă la soare. 

”Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmenții din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc. Vitaminca C, e o vitamină care stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamin E. Nu faci lucruri care să diminueze producția de colagen, excesul de zahăr, expunerea la soare excesivă și fumatul. Cel mai bun lucru pe care îl poți face e să te miști. Venelor le place mișcarea, dacă te miști, se comportă frumos. Asta m-a ajutat să le țin sub control. Evitați mersul la sală, însă, și ridicatul greutăților mari”, a concluzionat Carmen Brumă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience