Care sunt invidioșii zodiacului? Cele mai geloase semne zodiacale

Data publicării:
foto ArtHouse Studio/ Pexels
Descriere foto: foto ArtHouse Studio/ Pexels

Te numeri printre semnele zodiacale super-geloase? Vezi roșu în fața ochilor când cineva vorbește cu partenerul tău? Ești genul care se compară cu ceilalți mereu? Te bucuri sincer când prietenilor tăi le ies lucrurile sau te cam înverzești de invidie?

Printre cele mai geloase semne zodiacale se numără Scorpionii, Fecioarele și Balanțele, în timp ce Peștii, Vărsătorii și Capricornii se concentrează pe propria lor viață și evoluție. 

1. Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai geloase semne zodiacale. Nu le place să vadă pe altcineva câștigând și nu au deloc încredere în nimeni, de fapt, se așteaptă să fie trădați la orice pas. Scorpionii au o latură mistică și magnetică și le place să fie admirați chiar dacă nu or să recunoască. În cadrul cuplului, deși or să facă pe indiferenții, nu o să le cadă deloc bine dacă partenerul lor va discuta cu altcineva, vor nutri sentimente de răzbunare și vor arde de mânie pe dinăuntru.

2. Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Din cauza stilului lor perfecționist, Fecioarele nu sunt niciodată mulțumite cu ele însele, de aceea se uită mereu în ograda altora, se compară cu ceilalți și ajung să își dorească mai mult, mereu mai mult, de aici începe un adevărat șir la invidiilor. Din același motiv, în cazul lor apare și gelozia în cuplu, deoarece nu se consideră suficient de buni pentru partenerii lor și consideră că aceștia îi vor înșela „una-două”.

3. Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu siguranță că Balanțelor le place atenția celorlalți, le place să fie admirate pentru alegerile lor bune, pentru stilul lor de viață, pentru tot ceea ce fac ei în dorința de a expune o viață perfectă. În cazul în care se află într-un grup își vor dori ca toată lumea să îi admire și vor fi geloși pe cei care reușesc asta în detrimentul lor. În cadrul cuplului, senzația e cam aceeași, își doresc ca partenerul lor să aibă ochi doar pentru ei. 

4. Taur/ Ascendent în Taur

Taurii nu au cum să nu fie geloși și invidioși. Stă în natura lor să fie extrem de posesivi și de aici gelozia sau invidia pe ce au reușit ceilalți. Le e teamă să nu își piardă partenerul așa că impun tot felul de restricții sau reguli cu privire la limitele cuplului. 

5. Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii se numără și ei printre zodiile geloase și invidioase. Prin natura lor își doresc să fie mereu primii așa că nu se vor bucura dacă un prieten îi anunță că a fost promovat, spre exemplu. Nu se vor gândi decât la propria lor promovare, „dar eu de ce n-am fost promovat”? Sunt destul de posesivi cu partenerii lor pe care îi privesc de multe ori ca pe niște trofee. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS și află cum se descurcă celelalte zodii cu gelozia.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel