Care sunt îngerii păzitori ai zodiei tale și cum poți să comunici cu ei?

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Probabil ești de acord cu faptul că îngerii au capacitatea de a-ți influența viața și de a o transforma în bine. În primul rând, aceștia pot să-ți ofere mulțumire și fericire. Totuși cum poți să accesezi abilitățile îngerilor și care sunt îngerii păzitori ai zodiei tale? Iată ce informații îți oferim!

Nu știi cum poți să comunici cu îngerii? Ar fi bine să-ți folosești imaginația, un dar pe care ți-l oferă Divinitatea. Dacă îți imaginezi un înger, ai ocazia să deschizi calea către această realitate. Vei observa cum, dacă te gândești în mod constant la un înger, acesta poate să-ți apară în minte, fără să faci vreun efort special.

Totodată, trebuie să-ți amintim că îngerii zodiacali sunt puternici, lucrează prin semnul tău și pot avea o semnificație specială în viața de zi cu zi, nu doar în momentele de cumpănă, în care ai nevoie de sprijin. Îngerii sunt și cei care contribuie la conștientizarea spiritualității tale, dar și la atingerea potențialului maxim. Nu în ultimul rând, îți ies în cale pentru a duce la bun sfârșit planurile tale sau cele mai dragi vise.

Vrei să știi cum poți să-ți întâlnești îngerii zodiacali? Prin mediație! Golește-ți mintea de toate gândurile negative. Când ai o stare de liniște, îngerul ales poate să-ți atingă sufletul. De îndată ce practici din ce în ce mai des mediația, poți vedea că îngerii vor fi mai prezenți în viața ta și că aduc mult pozitivism.

Există îngeri pentru fiecare dintre semnele zodiacale

Începem prin a spune că fiecare semn din zodiac are un înger special. De aceea, fiecare semn va intra sub influența unei planete, care va aduce înțelepciune și liniște sufletului, când vine în acord cu acel înger. Amintim și de prezența unei raze de culoare, ce corespunde pentru fiecare semn din zodiac. Toți îngerii se implică în conștientizarea sufletului și îți sporesc conștiința. Aduc o lumină pozitivă în viața ta.

Deșii îngerii nu pot să-ți schimbe karma, au darul de a face viața mai ușoară. Sau vin cu soluțiile potrivite dacă lucrurile nu merg atât de lin precum te-ai aștepta. Dacă meditezi cu îngerii tăi, vei descoperi că lași în viață noi prieteni, în care să ai încredere. Îți oferă îndrumare, te ascultă și îți aduc mângâiere.

Care sunt îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie?

Berbec

Îți aducem în atenție doi îngeri care te ajută dacă ești Berbec. În primul rând, vorbim despre MACHIDIEL. Acesta este Îngerul Curajului și al Reînnoirii și îngerul tău special, care îți oferă sprijin când ți-e teamă de ceva sau ești anxios. Dacă ești interesat de calea spirituală, MACHIDIEL este cel care contribuie la reînnoirea sufletului și la reîmprospătarea minții în momente de confunzie.

Al doilea înger pentru Berbeci este RAHMIEL sau Îngerul Iubirii. Este lecția specială pe care trebuie să o înveți, ca să înțelegi mai bine iubirea altruistă și necondiționată.

Taur

Și Taurul are doi îngeri importanți. Discutăm despre SURIEL, Îngerul Frumuseții, un înger special, care îți aduce o înțelegere completă asupra frumuseții.

Al doilea înger este ASMODEL sau Îngerul Serviciului. Serviciul este lecția ta specială, iar acest înger te ajută să înțelegi serviciul pe care trebuie să-l faci pentru cei din jur.

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel