Care sunt cuvintele cu cea mai ridicată frecvență. Paula Neacșu: „Orice afirmație pe care o face ar trebui să înceapă cu...”/ EXCLSUIV

Data publicării:
Paula Neacșu, Terapeul Holistic
Descriere foto: Paula Neacșu, Terapeul Holistic

Paula Neacșu prezintă avantajele folosirii cuvintelor cu frecvență ridicată. Cele mai utile sfaturi pentru o viață mai bună.

Paula Neacșu este farmacist la bază, însă și-a descoperit dorința de a ajuta oamenii și altfel decât prin metodele farmaceutice. Paula Neacșu este terapeut practicant, certificat internațional în tehnicile de vindecare fizică, mentală și emoționala Theta Healing și  EFT,  practicant NLP, Medicină Șamanica, Maestru Reiki Usui Tibetan, Maestru Reiki Karuna, Maestru  Reiki Shambala, Maestru Reiki Flacara Violet, Bioterapeut și terapeut aromaterapie și meloterapie.

În cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, moderată de Georgiana Ioniță, Paula Neacșu vine cu o serie de sfaturi menite să ajute pe oricine să-și schimbe viața.

VEZI Și: Ce este terapia holistică. Paula Neacșu a dezvăluit cum se produce vindecarea întregii ființe: „Se instalează tot felul de patologii, nu mai suntem în echilibru”/ EXCLUSIV

Plecând de la puterea gândului, vom explora metodele și afirmațiile care pot face o diferență în orice aspect al vieții: sănătate, relații, carieră și bani.

După ce doamna Paula Neacșu ne-a spus despre diferența dintre depresie și anxietate, în continuare, specialista ne-a vorbit despre starea de prezență și cele mai puternice afirmații pe care le putem face înspre a avea o viață cât mai apropiată de Divinitate.

„Ceea ce formează echilibrul este starea de prezență. ce înseamnă starea de prezență: a fi acum și aici, în timpul prezent, să nu rămânem ancorați în trecutul nostru, nici să nu ne ducem în viitor. Totul se axează pe aici și acum, în clipa de față, acum 2 secunde a fost trecut”, spusese Paula Neacșu în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola.

De asemenea, invitata emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola și DC News, Paula Neacșu, a precizat că: „Am întâlnit o grămadă de oameni care spun „Ce dacă îmi dai mie atâtea afirmații, și ce se întâmplă...”. Se întâmplă că, dacă tu crezi cu adevărat în ceea ce spui și nu te îndoiești nicio secunda, Universul nu-ți va întoarce. Aici vorbim despre o lege a Universului: Universul îți va întoarce ceea ce tu emiți acolo, că e pozitiv, că e negativ. Dacă tu rostești cuvinte pe vibrație joasă, asta și atragi, că e legea atracției. Noi suntem ceea ce gândim, ceea ce emitem”

Cu toate acestea, gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, a întrebat: „Care ar fi, ca să dăm câteva exemple, afirmațiile pozitive pe care să le însușim și pe care să le folosim cât mai des ca să ne îmbunătățim anumite aspecte ale vieții și care ar fi acelea pe care ar trebui să le evităm, cele care ne-ar putea distruge anumite aspecte”

Invitata emisiunii, Paula Neacșu, a spus fără ezitare: „Dacă ne ducem la Sfânta Biserică și suntem puțin atenți la Sfânta Liturghie și mai ales la predica pe care părintele o face, ne dăm seama că acolo se folosesc cuvinte. Se folosesc afirmații. În primul rând, oamenii trebuie să se conecteze la puternica prezență a lui „Eu sunt”. Ce înseamnă aceasta, înseamnă că trebuie să te conectezi cu tine. Este știut că în toate limbile acestui Pământ, din orice popor, majoritatea se conjugă de la persoana întâi- „Eu sunt”. Ești tu și după aceea toți ceilalți în funcție de cum le așezi. Atunci, tu trebuie să fii conștient de tine, să te raportezi întâi la tine și după aceea la ceilalți, iar primul lucru pe care oamenii ar trebui să îl facă este să spună următoarea afirmație „ Eu sunt recunoștință, eu sunt iubire, eu sunt sănătate”. Orice afirmație pe care o face ar trebui să înceapă cu cuvintele „Eu sunt”. Dacă spunem și „Eu sunt dintotdeauna”, te scoți din această linie temporală, deci tu dintotdeauna ești iubire, recunoștință, ești dintotdeauna ceea ce ți-ai dorit să fii. Este foarte puternică. Se întâmplă la timpul prezent, „eu sunt acum”, nu am fost sau voi fi”, a mai adăugat specialista.

 

Vizionează aici emisiunea integrală:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel