Care sunt alimentele pe care Anca Țurcașiu le consumă zilnic. Vedeta are o dietă strictă

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă zilnic, dar și ce a eliminat definitiv din meniul ei.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, este dovada că frumusețea nu are nici vârstă, nici limite. Artista continuă să surprindă prin modul în care se menține în formă. Vedeta are o siluetă impecabilă și este mai fericită ca niciodată.  După divorțul de soțul ei, vedeta a reușit să găsească un echilibru în viața ei și se bucură în continuare de momentele frumoase din viața ei.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a spus Anca Țurcașiu pentru click.ro.

 

Vedeta a dezvăluit și cum se păstrează în formă, dar și care sunt cele mai importante lucruri pe care le-a abordat în stilul său de viață.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a spus ea.

 

Totodată, Anca Țurcașiu cosnumă doar pește, fructe de mare și legume. 

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a spus actrița.

 

Anca Țurcașiu, în cârje

 

Anca Țurcașiu a avut parte de un moment nefericit. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, artista și-a făcut apariția în cârje. Moderatorul emisiunii a ajutat-o pe aceasta să ajungă cu grijă pe canapea. Ulterior, actrița a povestit că s-a ajuns aici din cauza unui mic accident pe care l-a avut chiar în propria locuință.

Mai exact, Anca Țurcașiu a alunecat și a căzut pe gresia lucioasă din apartament, rupându-și rotula. Actrița este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă.

„Am cazut, intr-o zi, pe gresie in genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Intr-o seara am plecat si am cazut. Eu de fel sunt destul de impiedicata, am atras asta. M-am gandit toata vara sa nu alunec pe gresie, ca era lucioasa. Mi-am rupt rotula. Mi-am tinut toate spectacolele cu orteza, am instalat fotoliu pe scena., a povestit Anca Țurcașiu.

 

Cu toate astea, Anca Țurcașiu a mărturisit că nu poate să stea departe de scenă, astfel că și-a onorat toate spectacolele,  performând cu orteza, bucurându-se de faptul că românii continuă să meargă la teatru chiar și în contextul pandemic.

 

„La teatru, am adaptat-o si pe Dolores, personajul meu din piesa „Rude cu nevasta-mea”, am facut-o schiopa. Am zis asta e, s-a intamplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am tinut spectacolele in fiecare seara. Am avut mult timp sa citesc, sa ma uit la filme, m-am odihnit.

Nu am scos gresia, dar acum suflu si in iaurt, stii cum e. Durerea e inevitabila, suferinta e optionala. Nu am vrut sa ma victimizez, am mers mai departe. Pana in decembrie o sa pot sa dansez si o sa fiu in mare forma.

Lumea vine la teatru si in contextul actual, pentru ca au nevoie sa se simta bine. Ma bucur ca nu ne-au inchis de tot.”, a declarat frumoasa actriță Anca Țurcașiu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel