Care este starea de sănătate a lui Grigore Leșe, la un an de la accidentul vascular. Artistul a dezvăluit când va reveni la TV

Data publicării:
Grigore Leșe, sursa instagram
Descriere foto: Grigore Leșe, sursa instagram

Grigore Leșe a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate, la un an de la accidentul vascular. Artistul a dezvăluit și când va apărea din nou în fața micilor ecrane.

În urmă cu un an, Grigore Leșe a suferit un accident vascular. Programul foarte încărcat, dar și lipsa odihnei și-au pus amprenta pe sănătatea îndrăgitului artist. Cu toate astea, din fericire, Grigore Leșe a reușit să depășească această cumpănă din viața lui, cu ajutorul medicilor.

Acum îndrăgitul rapsod este pregătit să revină pe micile ecrane, cât și la catedră.  Acesta este nerăbdător să muncească din nou în televiziune, dar să și le predea studenților săi, de care este foarte atașat.

„M-am ostenit tare mult, anul trecut și, în luna decembrie, am suferit un accident vascular. Am ajuns la Spitalul de Urgență din Floreasca, medicii de acolo m-au salvat!”, a declarat Grigore Leșe pentru Impact.ro.

 

Recent, Grigore Leșe a declarat că se simte mult mai bine și că este pregătit să-și reia activitatea de artist, dar și cea de profesor.

„Cu sănătatea sunt foarte bine, acum, la nouă luni de la accidentul vascular. Revin la tv, pe scenă și la catedră. Se va face emisiunea ‘Vedeta populară’, la TVR 1, și în acest sezon, cred că din octombrie, rămân juratul emisiunii, ca până acum. Iar la sfârșitul lunii septembrie, voi filma și pentru emisiunea mea, de la TVR 3.”, a mai povestit îndrăgitul artist.

 

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Shurubel după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce simptome ciudate a avut



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel