Care este starea de sănătate a lui Shurubel după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce simptome ciudate a avut

Data publicării:
Shurubel, sursa istagram
Descriere foto: Shurubel, sursa istagram

Shurubel a dezvăluit care este starea lui de sănătate, dar și ce simptome ciudate a avut după ce s-a infectat cu COVID-19.

După ce săptămâna trecută, Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19, acum colegul ei de platou ,Andrei Lăcătuș, zis Shurubel, a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă, motiv pentru care Cosmina Păsărin i-a luat locul în platoul Vorbește lumea.

„Adela este acasă, Shurubel și el. Cosmina este aici pentru că avem nevoie de oameni negativi”, a spus Bogdan Ciudoiu.

Shurubel a mărturisit că a avut niște simptome ciudate și anume faptu că a transpirat excesiv pe timpul nopții. De asemenea, acesta a rămas și fără gust și miros.

„Am mâncat o ceapă întreagă fără să mi se întâmple nimic. Am vrut să fac un experiment, credeam că măcar o să lăcrimez, dar nimic.

Dacă închideam ochii și îmi spuneai că mănânc o pară sau un măr, chiar credeam (…) Am transpirat până acum 11 tricouri și jumătate. Spun jumate pentru că după ce am transpirat 11 tricouri, am luat de soția mea o cămașă de noapte.

Deci, vreau să spun că noi bărbații ne îmbrăcăm noaptea cu ce apucăm, dar așa de bine s-a simțit cămașa de noaptea pe corpul meu, fină așa (…)”, a mărturisit Shurubel la Pro TV.

 

Cum se simte Adela Popescu

 

Adela Popescu a mărturisit cât de ciudată a fost pentru ea această perioadă.

''Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze[...]. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom.

Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos[..]. Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi. Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo'', a declarat Adela Popescu într-o emisiune TV.

Totodată, prezentatoarea tv a declarat că este foarte îngrijorată din cauza acestui virus, dar cu toate astea e fericită că a reușit să se odihnească și că i-a revenit pofta de mâncare.

''Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii'', a mai menționat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel