Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Impresarul Ionuț Pavel face noi dezvăluiri: „A fost dus cu o salvare și nu putea să meargă”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu a fost externat din spital în urmă cu o săptămână, după ce a stat 14 zile internat. Ionuț Pavel, fostul impresar artistului vine cu noi detalii despre starea acestuia de sănătate.

Ionuț Pavel a avut o intervenție telefonică la Antena Stars, unde a vorbit despre starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu.  Acesta se arată îngrijorat cu privire la modul în care este îngrijis artistul după externare.


„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa, că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.


Ionuț Pavel este de părere că Nea Beni ar trebui să beneficieze de supravehere medicală constantă, având în vedere vârsta înaintată și problemele de sănătate cu care acesta se confruntă.

 

„Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat, că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări”, a mai adăugat Ionuț Pavel pentru sursa citată. 

Benone Sinulescu nu va mai urca pe scenă din cauza problemelor medicale. Suma colosală pe care o câștiga artistul de la nunți și evenimente

 

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat artistul


Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.


În urmă cu câteva zile, medicii de acolo au vorbit despre starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu. Potrivit acestora, s-ar fi pus problema unei operații minim invazive.


„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane fff pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”,  a spus profesorul Anton Hadăr în urmă cu câteva zile,  transmite Româniatv.net.

 

Scandal între soția artistului și fostul impresar


În urmă cu două săptămâni, fostul impresar al lui Benone Sinulescu a făcut o serie de declarații despre starea de sănătate a marelui artist, printre care, a sugerat și că familia nu i-ar pune la dispoziție tratamentele necesare recuperării.

Ulterior, soția artistului a făcut o declarație publică în care a explicat ce se întâmpla cu adevărat  cu soțul ei și a negat acuzațiile făcute de fostul impresar.


Mai mult, Elena Sinulescu a spus că declarațiile făcute de fostul impresar al soțului ei ar fi false. Femeia a povestit ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu în ultimele zile și cum a ajuns să fie internat inițial într-un centru de îngrijiri paleative. 


„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.
Totusi, situatia impune cateva precizari:
In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. 
In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat.
Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.
In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital.
In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe “Nea Beni” 
Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta.
Va multumim pentru aprecierile si gandurile bune si sa ne rugam cu totii pentru sanatatea indragitului Benone Sinulescu”, a transmis Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel