Andra, fotografie rară în costum de baie. Cum arată silueta soției lui Cătălin Măruță

Data publicării:

Andra este plecată într-o vacanță de vis cu familia ei, unde profită la maximum de fiecare clipă petrecută împreună.

Andra este extrem de activă pe rețelele de socializare, însă, în același timp, și foarte discretă cu privire la viața ei personală. Artista s-a păstrat întotdeauna extrem de decentă în spațiul public și nu a arătat niciodată prea mult decât considera ea că este nevoie. Tocmai din acest motiv, fanii nu au văzut-o niciodată pe artistă în ținute prea provocatoare sau în ținute care să-i scoate prea mult la vedere anumite forme. Acum însă, celebra solistă a lăsat deoparte inhibițiile și s-a pozat în costum de baie, din vacanța în care se află cu familia ei. Nu s-a fotografiat singură așa, ci, bineînțeles, alături de Eva și de David. Andra a preferat mai întâi la lase la vedere fotografiile cu cei mici, iar abia la final a postat imaginea cu ea. 

„Câtă fericire încape în doi copii zâmbăreți și bronzați? Fiecare vacanță cu ei, indiferent de destinație, este o sărbătoare! Sunt foarte recunoscătoare pentru astfel de clipe!”, a scris Andra în dreptul fotografiilor.

Andra, imagine de colecție cu tatăl ei. Cât de bine seamănă cei doi / FOTO

 

 

Cum se menține Andra în formă

Andra a reușit să își reintre în forma fizică dorită, după ce în pandemie ajunsese să se apropie de 70 de kilograme. Artista nu consideră însă că a slăbit ”spectaculos”, însă se declară a fi mulțumită de rezultatele obținute. Mai mult, soția lui Cătălin Măruță susține că în ziua de astăzi societatea nu se mai ghidează după niște standarde de frumusețe prestabilite.

„Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul.", a declarat Andra, potrivit viva.

Monica Anghel, adevărul despre siluetă: ”S-au spus o groază de lucruri neadevărate pe tema asta”. Artista, decizie radicală cu privire la compania care i-a furat ilegal imaginea / EXCLUSIV

 

 

La ce dietă a apelat artista

În urmă cu ceva timp, Andra povestea cum și-a dat seama că trebuie să producă o schimbare, în ceea ce privește aspectul fizic, când a văzut-o pe sora ei, care scăpase de un număr destul de mare de kilograme. Artista nu a apelat la niciun specialist, așa cum tind să facă multe persoane publice, ci doar și-a redus considerabil porțiile de mâncare.

„Trebuie să îți mărturisesc că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi”., a spus artista recent, potrivit Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel