Care este motivul pentru care Monica Tatoiu își comandă mâncare din străinătate: ”Eu știu să mănânc”

Data publicării:
Monica Tatoiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care preferă să cumpere mâncare din străinătate.

Invitată în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a fost extrem de sinceră și deschisă. Vedeta a mărturisit că preferă să își cumpere mâncare din străinătate deoarece ea pune întotdeuna accent pe calitate. De asemenea, Monica Tatoiu a ținut să precizeze că producătorii din România nu mai pun accent pe calitate, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care preferă să comande mâncare din alte țări.

”Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump. Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate.

Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate. Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi. Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a declarat Monica Tatoiu.

 

Monica Tatoiu, dezvăluiri inedite despre prima noapte de amor

 

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre viața amoroasă. Vedeta a povestit că a făcut asta pentru a face în ciudă părinților săi. Mai mult decât atât, Monica Ttatoiu a povestit că nu-și aduce aminte prea bine cum a decurs prima noapte de amor.

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe Monica Tatoiu cum și-a început viața sexuală. Fără nicio ezitare, vedeta a răspuns imediat. Monica Tatoiu a spus că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de experiența primei nopți de amor.

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

 

Monica Tatotiu a ținut să  îi dea un sfat și fiului ei.  Mai exact, acesta nu-l sfătuiește să aibă lângă el o virgină.

 

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

 

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel