Care este motivul pentru care Monica Gabor nu vine în România cu Mr. Pink. Cine a dat-o de gol pe vedetă

Data publicării:
Mr Pink, Monica Gabor, sursa Instagram
Descriere foto: Mr Pink, Monica Gabor, sursa Instagram

Au ieșit la iveală informații cu privire la motivele pentru care afaceristul chinez nu a venit până acum în România.

Monica Gabor și-a găsit de câțiva ani ani fericirea în brațele lui Mr. Pink, un afacerist chinez, care trăiește peste Ocean, acolo unde în scurt timp după divorțul de Irinel Columbeanu a plecat și ea, pentru a-și reface atunci cariera și viața. Cu toate acestea, Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, a rămas în România, un motiv fundamental care să o readucă pe șatenă în țara natală. Cu toate acestea, vizitele erau rare, iar adesea adolescenta mergea să-și vadă mama în America. În tot acest timp, oamenii s-au întrebat de ce aceasta nu vine mai des acasă, dar, mai ales, de ce nu-și contactează fostul soț, după ce acesta a ajuns să fie internat într-un azil. Astfel, tatăl vedetei a elucidat misterul, într-unul dintre interviurile pe care le-a acordat, înainte să se stingă din viață.

„Vine şi el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. Pink... îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună", a declara în trecut Emil Gabor, tatăl Monicăi Gabor, înainte să se stingă din viață, pentru Antena Stars, potrivit click.

Citește și: Irinel Columbeanu ar fi fost înșelat de Monica Gabor, la Londra. Cine este bărbatul care se intitulează „amantul” modelului

Motivul pentru care Irinel Columbeanu și-a lăsat fiica în America

Chiar dacă inițial nu a fost de acord să-și lase fiica peste Ocean, acolo unde este Monica Gabor și partenerul ei de viață, Irinel Columbeanu și-a schimbat imediat decizia, în momentul în care a aflat că aceasta suferă de o afecțiune. Atunci, fostul milionar a realizat că America este o țară plină de posibilități și că viitorul Irinel trebuie să se construiască acolo.

”Nu ( n.r. nu a fost dezamăgit că Irina nu a mai revenit acasă). Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple.

Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus acum ceva timp Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii ”După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu.

Citește și: Elena Merișoreanu dă de pământ cu Monica Gabor, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic”

Nu a fost contactat de Mr. Pink

Aflat într-una dintre cele mai grele perioade din viața sa, Irinel Columbeanu a fost ajutat până acum de diferite persoane necunoscute sau de prietenii săi vechi, pentru a-și acoperi costurile la azil. În acest sens, chiar dacă spera că fosta soție îi va veni în ajutor, nici ea, dar nici Mr. Pink nu l-au sunat pentru a afla detalii cu privire la situația sa materială și la starea de sănătate. 

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a mai spus el.

Citește și: Cum arată astăzi vila lui Irinel Columbeanu de la Izvorani. Totul a ajuns o ruină, după incediu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel