Cătălin Moroșanu, decizie radicală în viața lui. Ce planuri are renumitul luptător: ”Acum că m-am boșorogit...”

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Celebrul luptător urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, motiv pentru care are de gând să înlocuiască luptele cu altă activitate.

Recent, Cătălin Moroșanu a uimit pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce planuri de viitor are și ce schimbări majore intenționează să facă în viața lui. După ce s-a întors de la Survivor România 2021, celebrul luptător a decis că e timpul să-și deschidă o academie pentru copiii care vor să învețe să facă lupte.

Cătătlin Moroșanu a declarat că acest lucru îl va ajuta foarte mult, mai ales în perioada următoare, când urmează să fie supus și unei intervenții chirurgicale, motiv pentru care nu va mai putea să lupte.

”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune TV.

Cătălin Moroșanu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă după competiția Survivor

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce problemele de sănătate nu i-au dat pace. Sportivul a suferit o accidentare durearoasă, iar diagnosticul medicilor este unul grav. Acesta a suferit o ruptură de menisc, motiv pentru care va fi operat peste scurt timp.  Medicii i-au transmis că și ligamentele sale ar putea fi afectate și nu va mai putea să-și continue viața sportivă.

”Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenţie chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viaţa sportivă. O să încerc o lună de recuperare în România şi să văd dacă este nevoie sau nu de operaţie. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operaţie la menisc pentru că oricând, dacă aş face alergare sau m-aş antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte şi să îmi afecteze ligamentele încrucişate”, a spus Cătălin Moroșanu la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel