Care este DIETA Ginei Pistol: Ajunsesem la 80 de kilograme

Data publicării:
Sursa foto: Gina Pistol, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Gina Pistol a dezvăluit care este dieta, cu ajutorul căreia a reușit să ajungă la 65 de kilograme.

După ce a născut-o pe Josephine, Gina Pistol s-a chinuit, dn greu, să scape de kilogramele acumulate în plus, pe timpul sarcinii. Prezentatoarea TV ajunsese să cântărească 80 de kilograme însă, în aproximativ o lună, aceasta a reușit să scape de 15 dintre ele. După acest succes, toți oamenii sunt curioși de dieta minune la care a apelat Gina Pistol, care a ajutat-o să obțină aceste rezultate, într-un timp atât de scurt.

Care este dieta Ginei Pistol

Prezentatoarea TV spune că tot secretul stă în alimentație, pentru că timpul nu-i permite să facă sport acum.

"Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.", a declarat Gina Pistol, potrivit viva.

Gina Pistol s-a adaptat cu GREU rolului de mămică

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în primăvara anului trecut. Cei doi trăiesc clipe minunate alături de Josephine, dar Gina Pistol spune că a acceptat cu greu rolul de mămică. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a avut o criză de identitate deoarece respingea noul ei statut de mămică. 


Gina Pistol a fost prezentă la avanpremiera filmului “Odată pentru totdeauna”, unde Smiley joacă rolul unui regizor care suferă de stări de anxietate și depresie. 


“Ultima oară când am trăit o stare de genul ăsta a fost după ce am devenit mamă, când am trecut printr-o criză de identitate și mi-era foarte greu să mă adaptez noului stil de viață. Nu anulează bucuria și fericirea pe care le-am trăit și le trăiesc pentru că am un copil, dar cumva am trecut printr-o criză de identitate. Erau momente când îmi era foarte dor de mine și îmi lipseam. Cred că sunt foarte multe femei care se regăsesc în ce spun eu!”, a dezvăluit Gina Pistol pentru CANCAN

Gina Pistol spune că acum este mai fericită și mai împlinită ca niciodată, dar este sigură că multe mămici se regăsesc în povestea ei. Prezentatoarea TV vorbește adesea despre trăirile ei, pentru a le da curaj femeilor care se luptă cu aceleași probleme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel