Care este, de fapt, rana ta? Chiron în harta natală îți indică trauma și cercul vicios din care trebuie să ieși. „O să doară al naibii de tare”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Oriunde se găsește Chiron în harta ta, el are lecții de oferit și trebuie să îl accepți ca să poți depăși provocările sale. Să îți amintești că ai nevoie de echilibru și de eliberare, și că dincolo de orice ți s-ar întâmpla, există șansa de a transforma o criză într-o oportunitate. 

Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a suferit îngrozitor, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, trauma, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. 

În harta natală, Chiron indică ceea ce este necesar să rezolvăm pentru a putea merge mai departe, pentru a putea să evoluăm. 

Atunci când este în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferința emoțională, doliu emoțional, pierdere și moarte, suferința după moartea cuiva. Chiron în semn de foc aduce probleme de exprimare, angoasă. Plasat în semne de aer, Chiron poate aduce probleme de comunicare, dificultăți în relații și nevoia de a fi acceptat de societate. 

Iată care sunt traumele cu care s-ar putea să te confrunți în funcție de poziția lui Chiron în harta ta natală.

Chiron în Berbec

Această poziție arată că durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine. Acești nativi s-ar putea să sufere din cauza faptului că dincolo de toate eforturile lor, nu au succes. Ei încearcă să compenseze asta având o activitate exagerat de intensă. 

Chiron în Taur

Suferința vine din nesiguranța interioară pe care o simt acești nativi. Poate că au fost subminați de către părinții lor sau de cineva cu autoritate din viața lor, de aceea li se pare că oricât de mult ar acumula, nu își pot umple golul interior. 

Chiron în Gemeni

Acestor nativi li se pare că nu se pot face auziți. Ar trebui, însă, să schimbe ceva dacă vor rezultate, însă ei nu fac decât să continue să se justifice. Li se pare că oricât de mult încearcă ei să se facă înțeleși, ceilalți nu îi pot înțelege, iar cu cât vor insista mai tare pe rana aceasta, cu atât ea se va accentua. Soluția ar fi moderația.

Citește toate zodiile pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel