Care este cea mai mare frică a Ilincăi Vandici. Totul s-a declanșat de când l-a născut pe fiul ei: ”N-aș vrea să se întâmple ceva …”

Data publicării:
Ilinca Vandici, foto Instagram
Descriere foto: Ilinca Vandici, foto Instagram

Ilinca Vandici a dezvăluit care este cea mai mare frică a ei de când a devenit mămică pentru prima dată.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Ilinca Vandici radiază de fericire de când a devenit mămică pentru prima dată.  Aceasta este topită după fiul ei, Zian, în vârstă de patru ani.

Odată cu venirea pe lume a băiețelului, momentele de fericire au venit la pachet și cu câteva frici. Prezetatoarea TV și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce teamă majoră are de când a devenit mamă. Mai exact, aceasta a mărturisit că îi este teamă  de moarte. Din acest motiv este  mai precaută la tot ce se întâmplă decât înainte.

Totodată, ea a recunoscut că este genul care golește cardul pentru a-i cumpăra chiar mai multe decât este nevoie lui Zian.

„Sunt genul de mămică care golește cardul pentru a-i cumpăra copilului mai multe decât pentru ea însăși. În egală măsură, fiind băiat, variantele nu sunt atât de diversificate, precum ar fi la fete. În general, îmi place să-l îmbrac monocrom. Îmi place să fie cool, fashion, să se simtă bine, confortabil, foarte fresh și young… că are doar patru ani.

Mi-e teamă de moarte, nu știu de unde și de ce am această frică, o am de ceva vreme, accentuată mult mai mult de când s-a născut Zian. Încerc să fiu cât se poate de reținută și precaută cu toate riscurile la care mă supun pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu și alături de familia mea, și atunci n-aș vrea să se întâmple ceva …” a declarat Ilinca Vandici pentru Ciao.

 

Citește și: Corina Dănilă, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV suferă de o boală auto-imună: ”Încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel