Corina Dănilă, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV suferă de o boală auto-imună: ”Încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”

Data publicării:
Corina Dănilă, sursa instagram
Descriere foto: Corina Dănilă, sursa instagram

Corina Dănilă se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea Tv a dezvăluit cu ce boală a fost diagnosticată.

Corina Dănilă este una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV din România. La aproape 50 de ani, aceasta este o prezență remarcabilă și arată impecabil. Deși a încercat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, acum vedeta a făcut dezvăluiri neștiute despre starea ei de sănătate.

Într-un interviu, Corina Dănilă a vorbit despre viața sa de familie. În această vară, actrița a descoperit câteva locuri superbe din  România:

„Am avut evadări de câte două sau trei zile la noi, în România, ceea ce m-a făcut să (re)descopăr locuri frumoase şi oameni primitori, chiar dacă parcurgem încă o perioadă grea. Noi deja am încheiat filmările la noul sezon al emisiunii „Gala umorului” de pe TVR 2. Telespectatorii vor urmări din luna octombrie un sezon nou-nouţ, cel cu numărul şaisprezece”, a spus vedeta.

 

Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Mai exact, Corina Dănilă suferă de o boală auto-imună numită vitiligo, o afecțiune dermatologică.

 „Da, e vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă şi pe mâini, atât la teatru cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, a spus actrita pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel