Care este cel mai mare viciu a lui Giani Kiriță. Sportivul a recunoscut tot: „De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent„

Data publicării:
Giani Kiriță, sursa instagram
Descriere foto: Giani Kiriță, sursa instagram

Giani Kiriță a recunoscut care este viciul lui cel mai mare. Acesta i-a creat dependență de mai bine de 15 ani.

Giani Kiriță nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți foști mari fotbaliști ai României și un bărbat apreciat de milioane de români. Sportivul este cunoscut și pentru numeroase apariții televizate, una dintre ele fiind chiar Exatlon de la Kanal D. 

Am fost peste tot, la „Șerifi de România”, la Nea Marin, „Exatlon”.. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm, chiar a fost o experiență incredibilă, să fii invitat, după care să fii prezentator, e diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă mulez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu.”, a declarat Giani Kiriță  pentru click.ro

Recent, fostul sportiv a declarat care este marea lui dependență. Nu, nu este vorba despre alcool sau jocuri de noroc, ci despre fumat. Totodată, Giani Kiriță a mai vorbit despre marea lui iubire, sportul, pe care-l consideră un „viciu” și despre femei și petreceri, două dintre cele mai mari plăceri ale sale.

„De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r. Cornel Dinu) în cantonament. Acum, prietenii își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea.

Sportul e viciul meu. Joc de câțiva ani tenis de câmp, la sală merg regulat și la fotbal cu băieții… Cred că femeile frumoase sunt un viciu. Nu pot să neg că îmi plac. Mă înconjor de femei frumoase, îmi place tot timpul să stau lângă ele. Nu pot să spun că am o relație stabilă.„, a spus Giani Kiriță pentru Click!

 

Tavi Clonda, la un pas de a-și pierde viața din cauza unei foste iubite: „A făcut infecție, era să-l pierd atunci”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel