Care este arma secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru a le cuceri pe doamne și domnișoare: „Rareori le gătesc pentru a le impresiona”

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum reușește să le cucerească pe doamne și domnișoare.

Deși toată lumea ar crede că juratul Chefi la cuțite le cucerește pe femeile din jurul lui cum preparatele speciale gătite de el, ei bine, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Recent, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum reușește el să le cucerească pe doamne și domnișoare. Cheful a mărturisit că rar sunt momentele în care intră în bucătărie pentru a le impresiona, arma lui secretă fiind chiar sinceritatea acestuia. 

„O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! Eu le cuceresc cu sinceritatea mea. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe…””, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Viva.

 

Cătălin Scărlătescu a ținut să dezvăluie și cum arată femeia perfectă în viziunea lui, dar și ce calități trebuie să aibă. Potrivit acestuia, femeia erfectă trebuie să să fie inteligentă și independentă.

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

 

Citește și: Oana Mareș, mesaj dur la adresa lui Damian Drăghici după ce a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel