Oana Mareș, mesaj dur la adresa lui Damian Drăghici după ce a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui

Data publicării:
Oana Mareș, Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Oana Mareș, Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu, sursa instagram/ colaj foto

Oana Mareș a răbufnit, după ce Damian Drăghici a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în podcast-ul lui.

Fanii Oanei Mareș s-au obișnuit deja cu reacțiile fostei vedete de televiziune. Aceasta obișnuiește să își dea cu părerea vizavi de anumite vedete sau evenimente. Asta s-a întâmplat și recent, când blondina a fost scosă din sărite, după ce Damian Drăghici a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în posdcast-ul lui.

Oana Mareș a transmis și un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru Bianca Drăgușanu și Damian Drăghici.

“Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast … să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai curve și neicanimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea.

Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu bucile, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa!

Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c…t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie”, își începe Oana Mareș discursul, bătându-o obrazul lui Damian Drăghici.

„Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banu e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.

Iar dacă televiziunile aveau scuza rating-ului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând.

Dacă îmi aduci în online tot @#$%^ce se deosebesc de pământ doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!”, a scris Oana Mareș pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel