Impresarul lui Benone Sinulescu, detalii despre ultimele zile din viața artistului: „În patru zile s-a terminat tot”

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Ionuț Pavel, Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a dezvăluit care au fost problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul în ultimele zile din viața sa. 

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Potrivit soției artistului, cauza decesului ar fi fost o pneumonie. De asemenea, Nea Beni ar fi refuzat să meargă la spital să se trateze, din cauza fricii de a se infecta cu Covid.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.

A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat Elena Sinulescu pentru Impact.ro


Fostul impresar susține că Nea Beni ar fi trebuit să fie operat


„Trebuia să facă operație la carotidă. Le-a fost frică să o facă din cauza vârstei, și lui și soției. Dar problema a fost pneumonia care s-a dezvoltat și…în patru zile s-a terminat tot.

Eu știu că a fost în spital în ultimele zile, sâmbătă și duminică. Eu nu mă înțelegeam foarte bine cu familia, de acceea niște prieteni îmi spuneau ce se întâmplă. Dar, oricum, ce era de făcut? Chiar nu știu, asta e situația acum. Nu e vorba de covid, era și vaccinat. N-are legătură.

Dar, din păcate, la vârsta lui, și din cauza faptului că a stat mult în pat, pneumonia s-a dezvoltat”, a spus Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV.


Problemele de sănătate cu care s-a confruntat artistul în ultimele luni

 

În luna iulie 2021, Benone Sinulescu a fost internat în spital timp de 14 zile, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință.  Inițial, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 


Atunci, între fostul impresar și soția artistlui s-a creat un adevărat scandal. Ionuț Pavel a pus la îndoială atunci deciziile familiei artistului cu privire la tratamentul medical pe care l-a urmat.  Elena Sinulescu a transmis un mesaj public în care contesta toate declarațiile făcute de Ionuț Pavel și susținea că acesta nu îi este prieten soțului ei. 

 

Elena Sinulescu a vorbit  atunci despre starea de sănătate a soțului ei printr-un mesaj pe Facebook.


„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,


Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.  Totuși, situația impune câteva precizări:


În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.


În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.


Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate. 


În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.  În acest timp, fostul impresar  Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.


Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.


Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu", este mesajul postat de Elena Sinulescu pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel