Cântăreața Jo s-a făcut actriță. În ce serial joacă frumoasa artistă: „M-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”

Cântăreața Jo debutează pe micile ecrane, în rolul Rebeccăi, din serialul care a cucerit România: Profu` fii pe fază! 

Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 21:30, cu o mulțime de surprize, situații limită, umor și o poveste de dragoste cu peripeții. Din distribuție va face parte și artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”,  a spus Jo.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări și și-ar dori să repete experiența:

 „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine in mână, s-au și terminat filmările! MAI VREAU!!!”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 feb 2021, 11:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience