Cântăreață de muzică populară, la un pas de tragedie. Artista a scăpat ca prin minune din ghearele morții: „Putea să se localizeze la cap!”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Iorga, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Iorga, instagram

O îndrăgită artistă de muzică populară a fost la un pas de moarte. 

Anamaria Iorga este o interpretă de muzică populară cunoscută mai ales în zona Olteniei. Îndrăgita artistă a trecut prin momente cumplite din cauza unor probleme grave de sănătate. Într-un interviu recent, cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile cu care s-a confruntat în ultima perioadă. 

Anamaria Iorga: „Am intrat în șoc anafilactic”

„Din pandemie și până acum, am făcut o pauză mai mare. Nu am fost atât de activă pe rețelele sociale fiindcă am vrut să mă bucur de fetița mea, dar și din cauza unor probleme medicale apărute. La câteva săptămâni după a doua doză de vaccin, am răcit. Am mers la medic și mi-a dat un tratament obișnuit, pe care îl luam de atâția ani, eu având o sensibilitate mai mare la gât. Am făcut alergie după acel tratament și am intrat în șoc anafilactic. Am ajuns la urgențe. Am stat la Terapie Intensivă o zi și apoi m-au internat o săptămână”, a dezvăluit Anamaria Iorga în exclusivitate pentru FANATIK.

Cântăreața de muzică populară, probleme la naștere

În anul 2021, artista  a adus-o pe lume pe fiica ei. Deși era în culmea fericirii, problemele de sănătate nu i-au dat pace. În continuare, Anamaria Iorga s-a luptat cu mai multe complicații. 

„Mi s-a declanșat o rinită alergică acută, cu o deviație de sept. Aveam o creastă septonazală. Am făcut tensiune, ceea ce a provocat ruperea membranelor (mi s-a rupt apa) și am născut imediat. Am rămas cu nara dreaptă înfundată timp de 8 luni.

Având copil mic și alăptând, nu m-am putut trata. În tot timpul ăsta, mi-a fost afectată prezența la evenimente, fiindcă îmi era foarte greu să cânt. Am dezvoltat o ciupercă în sinusul drept. Și, după spusele doctorului, putea să se localizeze la ochi sau la cap. Puteam să fac meningită și să mor, în mod sigur!”, a mai povestit cântăreața de muzică populară.

„Am încercat să îmi revin”

Cu toate astea, artista a încercat din răsputeri să-și mențină pozitivitatea, pentru a putea merge mai departe.  „După toate acestea, am încercat să îmi revin atât fizic, cât și psihic. De aceea nu am fost atât de activă în social-media”, a mai spus Anamaria Iorga.

Citește și: Maria Dragomiroiu, în doliu. Artista a pierdut o persoană dragă: ”Îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare...”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel