Cântăreaţa canadiană Grimes a confirmat naşterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk. Ce nume au ales pentru bebeluș

Data publicării:
Elon Musk , Grimes, colaj Foto Instagram. YouTube
Descriere foto: Elon Musk , Grimes, colaj Foto Instagram. YouTube

Artista în vârstă de 33 de ani şi partenerul său, fondatorul Tesla şi Space X, Elon Musk, au împreună o fetiţă, pe nume Exa Dark Sideral, născută recent prin intermediul unei mame surogat.

Grimes a făcut această dezvăluire pentru numărul din aprilie al revistei Vanity Fair.

Cântăreaţa a explicat că numele Exa este inspirat de "exaFLOPS" un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark ("întuneric") se referă la "necunoscut". "Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor", a spus Grimes. "Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru", a adăugat ea.

Numele Sideral este inspirat din limba elfilor, potrivit artistei, şi reprezintă "timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc", fiind o aluzie la personajul Galadriel din "Stăpânul Inelelor".

Grimes şi Musk îi spun fiicei lor "Y".

Cuplul mai are un fiu, X A A-Xii, sau X, născut în mai 2020.

Cei doi şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public pe covorul roşu la Gala Met în mai 2018.

Musk a declarat în septembrie pentru Page Six că el şi Grimes sunt "semi-separaţi", însă în relaţii bune.

În noul interviu, Grimes a detaliat că ea şi Musk locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii. "Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru", a spus ea.

"Nu există un cuvânt real pentru asta", a declarat artista despre relaţia cu Musk. "Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul...", a spus ea adăugând: "Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă", notează Agerpres.

 

Astrograma lui Elon Musk. Succesul miliardarului a fost scris în stele

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Iar asta nu e tot. Omul de afaceri se implică în extrem de multe activități și vrea să fie primul în toate. iată ce spun astrele despre succesul lui. 

Musk este fondatorul, CEO și CTO al SpaceX; cofondator, CEO și arhitect de produs al Tesla Motors; președinte al SolarCity, copreședinte al OpenAI; cofondator al Zip2; și cofondator al PayPal. Ambițiile sale în cursa spațială sunt mari - dornic să colonizeze viața pe Marte -, precum și să lanseze o nouă universitate și să doneze 6 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva foametei în lume.


Dacă acest lucru nu ar fi fost de ajuns pentru a se lăuda, criptomoneda numită după câinele său a crescut cu 2.400%. Se pare că tot ceea ce atinge mogulul  se transformă în aur.

Dar ce anume din harta natală a lui Musk îl face să aibă atât de mult succes?

Astrologul Kyle Thomas  a dezvăluit, pentru New York Post, ce spun astrele despre succesul miliardarului. 

Elon Musk s-a născut pe 28 iunie 1971. Potrivit astrologului, asta înseamnă că are Soarele în  Rac și o Lună analitică în Fecioară. De asemenea, uitându-ne la harta sa, vedem că Soarele și Luna se află într-un unghi binecuvântat de armonie, ceea ce înseamnă că își poate echilibra destul de ușor mintea, inima și dorințele.

Fiind Rac, este intuitiv, plin de compasiune și foarte priceput la citirea oamenilor și a situațiilor. Racul este un semn de Apă Cardinal, ceea ce înseamnă că nu are nicio problemă în a se afirma și a prelua conducerea. Acest lucru îl face să fie lider puternic și capabili să adune oamenii în jurul lui.

 


Luna lui în Fecioară este atât de evidentă, de asemenea, pentru că cei cu acest plasament văd extrem de clar detaliile situațiilor și pot citi printre rânduri, pentru ca apoi să dezvolte intuitiv o metodă foarte clară de îmbunătățire a planurilor. Energia Fecioarei este cea a unui manager, care poate înțelege viziunea de ansamblu, în timp ce înțelege întotdeauna cum să ajungă de la A la Z.

În această privință, este intelectual și probabil un perfecționist - ceea ce, pe de o parte, îl poate face mai critic față de el însuși și față de ceilalți, dar este, de asemenea, o dovadă a succesului său extraordinar. Capacitatea sa de a delega este extrem de avansată.


Tema principală a lui Musk de-a lungul alinierilor sale planetare favorizează succesul major, bogăția și averea, oferindu-i capacitatea de a persevera în ciuda provocărilor și de a deveni mai ambițios cu fiecare victorie în parte. Planetele sale exterioare - care se leagă de obicei de impactul nostru asupra societății și de teme mai mari în viață - vorbesc mai presus de toate despre destinul său măreț.

 

În primul rând, Jupiter, planeta norocului și a averii, în harta sa se leagă de Pluto, planeta marilor averi și a corporațiilor. Apoi, Jupiter al său se află într-o aliniere foarte puternică cu Saturn, care guvernează autoritatea și puterea. Acest lucru dezvăluie că ascensiunea sa a durat ceva timp, dar, datorită concentrării sale asupra educației, disciplinei și menținerii unui standard ridicat pentru el însuși și pentru munca sa, el a fost destinat succesului și securității de lungă durată. Jupiter se unește cu Neptun, planeta ideilor vizionare și a fanteziei, aducându-i noroc peste medie și o abordare umanitară a vieții.

 


În sfârșit, Pluton se leagă atât cu Neptun, cât și cu Saturn, în mod benefic. Acest lucru arată că are o viziune de mare anvergură pentru evoluția umanității și este profund motivat să ajute. Succesul profesional, o mare bogăție și o autoritate măreață au fost ușoare pentru el, iar odată ce a început să își dea seama de capacitatea sa intrinsecă de a conduce - nu s-a mai uitat niciodată înapoi. 

 

Grimes şi-a lansat cel de-al cincilea album, "Miss Anthropocene", în februarie 2020, iar de atunci a scos pe piaţă single-urile "Player of Games" şi "Shinigami Eyes". Ea a anunţat că va lansa un nou album, "Book 1", în 2022. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel