Cannes2023/ Sean Penn şi Tye Sheridan se reunesc în ''Black Flies'', selectat în competiţia pentru Palme d'Or

Data publicării:
Sean Penn, captură video YouTube
Descriere foto: Sean Penn, captură video YouTube

Sean Penn şi Tye Sheridan se reunesc pe marele ecran după mai mult de un deceniu în pelicula ''Black Flies'', o poveste realistă despre paramedicii din New York, care a avut premiera joi în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, potrivit Reuters.

Sean Penn a fumat o ţigară înainte de a păşi pe covorul roşu cu prilejul proiecţiei filmului, regizat de Jean-Stephane Sauvaire şi selectat în competiţia principală pentru trofeul Palme d'Or.

Cei doi actori au mai jucat împreună în pelicula ''The Tree of Life'' (2011), în regia lui Terrence Malick, premiată cu Palme d'Or.

Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, care deţine două Oscaruri în palmares, îl interpretează pe paramedicul veteran Rutkovsky, iar Sheridan, de 26 de ani, cunoscut pentru rolul Cyclops din seria X-Men, interpretează personajul Cross, nou angajat în domeniu.

Din distribuţia peliculei mai fac parte fostul boxer Mike Tyson, Michael Pitt, cunoscut pentru rolul din ''Funny Games'', şi Katherine Waterston, din distribuţia ''Inherent Vice''.

Filmul este o adaptare a romanului ''911'' de Shannon Burke, inspirat din experienţele reale ale autorului american pe când lucra ca paramedic în Harlem, în timpul epidemiei de droguri de la mijlocul anilor 1990, a precizat Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel