Când va fi înmormântat marele actor Ion Dichiseanu. Locul de veci este situat aproape de o altă mare artistă a României

Data publicării:
Ion Dichiseanu, foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu, foto Facebook

Ion Dichiseanu a încetat din viaţă joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Unde va fi înmormântat marele actor?

Ion Dichiseanu a încetat din viață astăzi, 20 mai 2021, în jurul orelor 14:00. Artistul în vârstă de 87 de ani era internat de trei luni de zile la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. 


Vestea că marele actor s-a stins din viață a întristat o țară întreagă. Ion Dichiseanu a fost iubit de foarte mulți oameni, iar cei care doresc ăi vor putea aduce un ultim omagiu vineri, 21 mai 2021, la ora 13.00, în foaierul Teatrului Nottara din Capitală, potrivit Antena 3.

 
Sâmbătă va avea loc înmormântarea marelui actor la Cimitirul Bellu din București. La ora 10.00, cortegiul funerar va pleca spre cimitir pentru a depune trupul neînsuflețit în capelă. Slujba de înmormântare va avea loc ora 12.00. Regretatul Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare. 


Dan Negru, mesaj emoționant după moartea lui Ion Dichiseanu. Prezentatorul TV este profund îndurerat și spune că în vară ar fi trebuit să filmeze pentru o emisiune alături de marele actor.


„E prima dată când domnul Dichiseanu îmi dă țeapă! Am filmat cu domnia sa zile in șir și niciodată n-a lipsit. In iulie urma să ne vedem ca să filmăm pentru pentru „Legendele”.


Azi s-a dus…Mi-e dragă fotografia asta : Ieremia ( Sebastian Papaiani) și Pierre Vaillant ( Dichiseanu) eroii mei din Toate pânzele sus!”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook. 


Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1959. Ion Dichiseanu s-a născut la 20 octombrie 1933, la Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie în 1959. A avut o îndelungată activitate la Teatrul Nottara şi în cinematografie.

 

Citește și: Dramele care i-au marcat viața marelui actor Ion Dichiseanu: „Sufăr în tăcere. A trebuit să dansez, chiar dacă o aveam pe sora mea moartă acasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel