Când va fi externată din spital Camelia Mitoșeru. Fiul ei, noi detalii despre starea de sănătate a vedetei

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Mihai Mitoșeru a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei lui. Vedeta a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un atac cerebral.

Problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap Cameliei Mitoșeru. Femeia a ajuns de urgență la spital după ce fiul ei a găsit-o în casă, incapabilă să vorbească. Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, iar starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună. 


„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.


Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.


Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină!”, declara Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.


Camelia Mitoșeru va fi externată din spital vineri, potrivit declarațiilor făcute chiar de fiul ei. Vedeta vorbește acum foarte bine, iar starea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. 


„Mama se simte bine, este, în sfârșit bine. A mers bine tratamentul, am vorbit cu ea. Mă bucur foarte mult că vorbește foarte bine, nu se mai simte nicio problemă în vocea ei”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa citată anterior. 


Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

 

„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții.”, a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, ACUZAȚII fără precedent pentru medicul care l-ar fi tratat pe regretatul Petrică Mâțu Stoian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel