Adriana Bahmuțeanu, ACUZAȚII fără precedent pentru medicul care l-ar fi tratat pe regretatul Petrică Mâțu Stoian

Data publicării:
Adriana Bahmuteanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adriana Bahmuteanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa foto Instagram

Adriana Bahmuțeanu, noi acuzații împotriva medicului care l-ar fi tratat pe regretatul artist.

Adriana Bahmuțeanu continuă seria declarațiilor tranșante și spune despre medicul care l-ar fi tratat pe regretatul Petrică Mâțu Stoian că nu ar fi fost acreditat să facă astfel de proceduri de recuperare. 


Petrică Mâțu Stoian s-ar fi stins din viață din cauza unui șoc septic, după ce a făcut terapie în camera hiperbară, ca tratament pentru recuperarea post COVID-19.


„Cauza morții a fost o moarte violentă, practic i s-a rupt o arteră în plămân, în urma presiunii de la camera hiperbară. Acest medic este un medic psihiatru. Înțeleg că avea competență în oxigen hiperbar, făcut într-un curs dar din câte zice presa românească, un curs neacreditat. Ce legătură are un medic psihiatru să facă anamneza unui bolnav care are o doză foarte mare de antigoagulant, are probleme cardiace”, a declart Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.


Adriana Bahmuțeanu susține că doctorul care l-ar fi tratat pe regretatul artist este de fapt medic psihiastru și avea doar un curs de specializare pentru procedura cu oxigen hiperbar. Vedeta este rezoltată de această situație și nu înțelege cum de s-a putut petrece această tragedie fără margini. 


„Domnul Gușman spune așa că, Petrică Mâțu Stoian a plecat la această clinică cu o scrisoare medicală din partea cardiologului pentru problemele cardiace. (...) Chiar i-a recomandat acest doctor să nu efectueze această procedură cu oxigen hiperbar”, a mai adăugat vedeta.


Astăzi, Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de peste 2.000 de persoane, iar imaginile sunt greu de privit. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de preoţi la Biserica Mântuleasca din Craiova. Petrică Mîţu Stoian a fost înmormântat în Cimitirul Ungureni, unde îşi pregătise deja locul de veci.


Oamenii au plâns, au urlat de durere și l-au aplaudat pe regretatul artist. Surorile lui Petrică Mâțu Stoian s-au desprins cu greu de sicriul unde se afla trupul neînsuflețit al cântărețului de muzică populară. 


”Nu pleca...”, au fost cuvintele strigate de cele două surori ale artistului, distruse de moartea fulgerătoare a fratelui lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel