Când și-a dat seama Cătălin Scărlătescu că trebuie să slăbească: „Mi-a pus o găleată lângă mine și mi-a spus...”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost invitați în cadrul podacstului lui Horia Brenciu.

Horia Brenciu a dat startul celui de-al treile sezon al podcastului „Lucruri Simple”, unde i-a avut drept invitați în episodul unu pe celebrii chefi de pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. În cadrul acestei emisiuni online, celebrul cântăreț nu a abordat cu invitații lui doar detalii ce țin strict de domeniul profesional, care i-a făcut atât de consacrați pe cei trei, ci și mai multe detalii din viața privată. Una dintre curiozitățile lui Horia Brenciu a fost să știe când se va deschide noul restaurant al bucătarului chef Scărlătescu și ce delicii culinare va conține meniul acestuia. 

„Restaurantul meu are nevoie de încă un aviz. Eu îmi doresc să încep după 1 octombrie, pentru că este gata de șase luni. În meniu veți găsi cea mai comestibilă și bună mâncare. Tot ce am adunat eu în toți anii ăștia, ce am învățat de la Bontea, de la Dumitrescu, ce am învățat de la toți concurenții care au fost vreodată și vor veni în emisiunea asta superbă, ce am învățat de la oamenii ăștia cu care am gătit prin țară, cu toate băbuțele, cu toate gospodinele, se vor regăsi în meniul acestui restaurant.”, a spus chef Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului lui Horia Brenciu. 

„Neapărat când o să ajungeți aici să vă uitați atenți la grătar. E foarte mișto.”, a completat chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a slăbit 10 kilograme în 21 de zile. DIETA, axată pe trei alimente

 

 

Cum s-a decis Cătălin Scărlătescu să slăbească

Mai mult, de când a slăbit spectaculos aproximativ 30 de kilograme, Cătălin Scărlătescu nu mai vede rostul de a comanda multă mâncare la un restaurant, spun colegii săi de platou. În schimb, juratul show-lui culinar nu se uită niciodată la prețul băuturilor alcoolice. 

„Scărlătescu are o chestie, el nu comandă mâncare. Noi am trăit în Grecia împreună atâta timp și eu cu Bontea comandam foarte multă mâncare, pentru că voiam să gustăm de toate și el ne zicea „câtă risipă faceți”, el nemâncând atât de mult, se uita la noi câtă risipă facem, dar noi gustam și din aia, și din aia. El ne certa mereu că dăm banii pe mâncare, dar el nu se uita niciodată în meniu, la sticlele de vin. Vinul lui costa mai mult decât mâncarea noastră de două ori.”, a spus Florin Dumitrescu. 

Pâinea, cauza constipației și inflamației. Florin Dumitrescu rupe tăcerea: Vrei să te fac să NU mai mănânci pâine NICIODATĂ?

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit pentru prima dată și care a fost experimentul care l-a făcut să renunțe la mâncare și care l-a făcut să conștientizeze faptul că trebuie să țină o dietă cât mai curând. 

„Eu mănânc ca să trăiesc, eu vreau să savurez, atât. Eu am avut 148 de kilograme. Mă trezeam dimineața la 8 la masă și mă ridicam tot seara la 20:00 la masă. Eram acolo. Mâncam întruna. La un moment dat, unul dintre bunii mei prieteni mi-a făcut o farsă. Mi-a pus o găleată lângă mine și mi-a spus că ce bag în gură să bag și în găleată. Două găleți jumătate am umplut în șase ore. Brânză, salam, sarmale, de toate. Când am văzut gălețile alea, am zis gata.”, a dezvăluit și chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a renunțat DEFINITIV la un aliment. A reușit să slăbească peste 30 de kilograme



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel