Când se va întoarce Cătălin Măruță în emisiune. Adela Popescu a făcut anunțul: „Repaosul e esențial pentru o recuperare”

Data publicării:
Cătălin Măruță, Adela Popescu, sursa Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, Adela Popescu, sursa Instagram

Adela Popescu a dezvăluit cât mai lipsește Cătălin Măruță din cadrul emisiunii. 

Adela Popescu i-a luat locul lui Cătălin Măruță în cadrul emisiunii de pe Pro TV, după ce acesta a fost nevoit să se opereze de urgență la picior. A trecut deja o săptămână de când soțul Andrei Măruță nu se mai află la cârma emisiunii, motiv pentru are fanii se întreabă când îl vor revedea pe acesta. Așadar, se pare că mai urmează încă o săptămână fără acesta, Adela Popescu făcând anunțul în spațiul public. 

„Dragilor, așa cum știți, vecinu’ Cătălin Măruță a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Repaosul e esențial pentru o recuperarea cât mai rapidă, așa că am acceptat cu drag invitația de a merge în locul lui la emisiune până se face bine.
A trecut o săptămână în care am avut întâlniri frumoase, cafele bune, parteneri fantastici, colegi blânzi și înțelegători. :)
Ne vedem și săptămâna viitoare.
Cătă, hai cu recuperarea, tuturor ne e dor de tine!”, a fost mesajul postat de Adela Popscu în mediul online. 

Citește și: Eva l-a pus la punct pe Măruță: „Ai gură mare. A aflat lumea deja că te-ai operat”. Ce a supărat-o pe aceasta

Cât poate dura recuperarea

Medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Dr. Ion Bogdan spune că prezentatorul este foarte conștiincios și se va recupera complet, datorită acestui lucru. Totuși, procesul poate dura și câteva luni. 

„Cătălin Măruță a fost un pacient foarte conștiincios, care a făcut totul ca la carte. S-a informat, a întrebat și a ascultat fiecare îndemn și sfat primit de la medici. Dacă va fi și în procesul de recuperare la fel de disciplinat, se va recupera cu siguranță complet și va reveni curând la activitățile fizice normale. Urmează să facă zilnic acasă exerciții specifice, cu indicație medicală, până realizăm scoaterea firelor și stabilim momentul debutului procesului de recuperare la un centru de kinetoterapie. Acolo va primi o schemă de recuperare de care va trebui să se țină cu rigurozitate pentru o recuperare completă în câteva luni. Sper ca odată ce va reîncepe emisiunea, să rămână la fel de conștiincios precum a fost înainte și după operație. Va fi recuperat complet, cu un genunchi stabil pentru tot restul vieții și revenire la o viață cu activități fizice normale abia după ce va trece cu succes prin testele kinetoterapeuților”, a mai spus dr. Ion Bogdan Codorean, pentru adevărul.

Te poat interesa și: Tatăl Andrei, mândru de gestul pe care l-a făcut fiica sa, înainte de operația lui Cătălin Măruță: "E sufletul ei"

„Mai durează două săptămâni să îmi scot firele”

Imediat după ce a fost externat din spital, Cătălin Măruță le-a arătat fanilor cum se descurcă cu noul stil de viață și care sunt etapele viitoare pe care trebuie să le bifeze, în recuperare.

„Eu m-am operat joi, pe 12 ianuarie, pe 13 ianuarie am plecat acasă, și acum port orteza asta, pentru că trebuie să îmi țină piciorul drept. Mi-au schimbat și al doilea pansament, îmi simt piciorul destul de bine, pentru că sunt serios în ceea ce privește recuperarea, am învățat să cobor și scările, și domnul doctor zicea că trebuie să vin la pansat vineri, după care mai durează două săptămâni să îmi scot firele.

Trebuie să tragi de tine și să te faci bine, pentru că oricum vrei să stai mai mult în pat, să lenevești, dar fac treaba asta când fac exercițiile, în rest mișcare.”, a dezvăluit Cătălin Măruță, chiar din cabinetul medicului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel