Când să-ţi cumperi încălţăminte ieftină de iarnă?

Data publicării:

Află acum cum poți beneficia de cele mai reduse prețuri la încălțăminte.

"Fă-ţi iarna car şi vara sanie", aminteşte o vorbă populară transmisă din străbuni. Pe acelaşi principiu pot fi realizate şi achiziţiile de un personal, achiziţii necesare într-o anumită perioadă a anului.
 
De exemplu, cel mai bun moment pentru a cumpăra articole de iarnă este primăvara şi vara, căci puţini sunt cei care s-ar orienta către un pulover sau o pereche de cizme când temperaturile depăşesc media de 20 grade Celsius şi sunt în creştere.
 
Multe magazine, inclusiv ccc.eu, ştiu că ele nu vor mai fi în tendinţe peste câteva luni sau la anul. Aşa că, oferind discounturi la încălţăminte şi haine ce nu corespund sezonului, vor exista mai multe şanse ca marfa să se vândă uşor.

 
Concret, când e momentul în care găseşti cele mai mari discounturi la încălţăminte?


 
Potrivit experţilor in domeniu, cea mai bună perioadă în care e indicat să se cumpere încălţăminte la preţ redus este în luna februarie când există şi o perioadă semnificativă de reduceri pe întregul Glob. Marea majoritate a producţiei din magazinele uzuale se fabrică în China, iar Noul An Chinezesc vine şi cu noi lansări, noi oportunităţi.
 
Pentru romani, luna februarie este punctul critic al iernii, dar treptat îşi face remarcată prezenta şi primăvara, aşa că şi reducerile apar înainte de a fi prea târziu.
 
Asta nu înseamnă că nu mai este valabilă sugestia menţionată anterior, cea de a face shopping în perioadele calde ale anului. Totuşi, e posibil ca modelele să nu fie atât de variate în extra-sezon.

 
Cine poate să cumpere încălţăminte la preţ redus?

 
Oricine, bineînţeles. Ţine totuşi şi de noroc căci, mărimile mici sau din categoria medie, se vând foarte repede. Puţine persoane poarta încălţăminte cu numerele 34-35 de la adulţi sau 40-41, iar acesta este şi motivul pentru care sunt mai multe şanse să fie frecvent întâlnite la raft când sunt perioadele de reduceri.
 
Nu uita de acele reduceri la încălţăminte "secrete"
 
Pentru a-şi fideliza clienţii şi a-i încuraja să revină şi cu altă ocazie, multe firme, atât de îmbrăcăminte, cât şi de încălţăminte, cosmetice, îngrijire personală etc. organizează anumite perioade "secrete" cand ofera vouchere de cumpărături sau recompense în puncte.
 
Inscrierea în cluburile acestea de fidelitate vine însoţita de multe ori şi de un card în baza căruia se pot face sesiuni speciale de shopping la un preţ mai bun.

 
Cele mai mari greşeli pe care să nu le faci când găseşti încălţăminte la preţ redus

 
Chiar dacă e minunat că preţurile scad la scurt timp după apariţia unor noi colecţii şi că se găsesc multiple reduceri la încălţăminte, achiziţiile trebuie făcute în mod inteligent. Este de evitat cumpărarea de pantofi, ghete, etc. cu o mărime mai mare sau mai mică.
 
O atenţie sporită trebuie acordată şi persoanelor care se dezvoltă rapid şi care, risca să-şi modifice mărimea piciorului până la momentul în care noua încălţăminte va putea fi purtată. Se poate întâmpla ca mărimea sa nu mai fie cea corespunzătoare, iar investiţia va fi în zadar.
 
Totodată, proba este definitorie, în termenul permis pentru retur. Ele trebuie purtate cu şosetele utilizate în mod curent şi se recomandă a se face câţiva paşi timp de câteva minute, pentru a se stabili cât e de confortabilă încălţămintea şi dacă merită investiţia oricât ar fi de mică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience