Când consideră Vica Blochina că este momentul potrivit să petreci momente intime cu un bărbat: “Când te trezești de dimineață nu trebuie să aibă frică!”

Data actualizării: | Data publicării:

Vica Blochina a dezvăluit când este momentul potrivit să ai o relație intimă cu un bărbat. 

Vica Blochina spune întotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent de subiectul pe care îl abordează. Recent, vedeta a vorbit despre relațiile intime dintre un bărbat și o femeie. Blondina a spus când consideră că este momentul oportun să petreacă timp cu un bărbat.

Când consideră Vica Blochina că este momentul potrivit să petreci momente intime cu un bărbat

Vica Blochina consideră că momentul potrivit de a ajunge în pat cu un bărbat este acela când tu, ca femeie, devi relaxată în preajma lui și îl cunoști mai bine. Totodată, vedeta susține că nu trebuie să îți pui prea multe întrebări când ajungi în acel punct. 

“Eu consider că în pat trebuie să ajungi cu un bărbat atunci când te cunoști bine cu el, când ești foarte relaxată cu el și ești foarte...vă placeți amândoi de ambele părți și când te trezești de dimineață nu trebuie să aibă frica, că «Mă sună mâine, nu mă sună» și de-abia așteaptă să mâncați micul dejun împreună și să petreceți ziua împreună ”, a menționat Vica Blochina, într-un videoclip pe TIKTOK.

vica Blochina nu se consideră femeia fatală: „Nu m-am considerat o divă, o superbitate, cea mai frumoasă”

“ Eu pe mine nu m-am considerat nicio secundă femeia fatală. Nu m-am considerat o divă, o superbitate, cea mai frumoasă. Sunt o persoană cu personalitate cu atitudine și cu foarte multă carismă, dar sunt de departe de a mă considera o persoană foarte frumoasă și perfectă, adică latura fizică este selfrespect, respectul vizavi de sine. Eu sunt un om foarte credincios, mă duc la biserică foarte mult, înțeleg foarte mult fenomenul ăla spiritual, dar nu are nicio legătură că pun foarte mult accent pe frumusețe, efectiv doar mă respect pe mine, corpul meu și vreau să fiu fericită. ”, a declarat aceasta . 

Vica Blochina, comentariu acid despre femeile care se „îngrijesc”

„Femeile sunt neîngrijite din nefericire. Orice femeie sau fată care este fericită se îngrijește. Orice femeie care iubește se îngrijește. Dacă nu pentru ea, atunci pentru bărbatul de lângă ea. Noi, în primul rând, ne gândim cum să facem pe plac bărbatului. Dacă vrei să arăți bine, crede-mă că găsești posibilitatea. Dacă nu, poți să stai pe online și să le urăști pe cele care se îngrijesc, așa cum le urăști și pe alea care au bani. Dacă ești hater, normal că stai și te uiți cum arată orice fată îngrijită. Mi-a scris o femeie foarte frumos că la 47 de ani se spală cu apă și săpun și e superbă. La 48 de ani, cu apă și săpun și nu are riduri. fetelor nu folosiți apă și săpun pentru că o luați razna, începeți să vorbiți urât. Păi vă îmbătați cu apă și săpun. Păi această persoană, dacă arăta bine cu apă și sîpun, mai avea nevoie să răspundă răutăților de pe social-media? Dacă le iei pe rând o să vezi  numai „mopuri”, numai cele mai urâte neepilate, buboase, fără păr în cap și care miros a transpirație. O femeie mișto nici nu comentează. O femeie aranjată arată muncă. De aia nu vor să se îngrijească, că nu vor să muncească.”, a spus vedeta în emisiunea ei.

Citește și: Alex Penescu, supraviețuitor Colectiv, dezvăluiri cutremurătoare, la 8 ani de la tragedie. A suferit mai mult de 50 de operații în urma incendiului: Nu știu ce s-a întâmplat 5 săptămâni din viața mea"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel