Bianca Drăgușanu, MOTIVUL pentru care nu și-a cunoscut „soacra”, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om...”

Data publicării:
Captură video Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Captură video Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul pentru care nu a cunoscut-o pe mama lui Gabi Bădălău, după aproape doi ani de relație cu acesta.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui Gabi Bădălău. Deși sunt împreună de aproape doi ani, blondina nu a reușit să își cunoască încă„soacra”. Vedeta nu a fost invitată la nunta cumnatei sale și nici nu a cunoscut-o pe mama iubitului ei, scrie Wowbiz.ro. Cu toate astea, blondina susține că are toate calitățile și merită să aibă o relație bună cu familia iubitului său. 

Recent, Bianca Drăgușanu ar fi postat un TikTok în care ar fi spus ceva despre mama și sora lui Gabi Bădălău. Atunci, mai mulți internauți au speculat că ar fi vorba despre un atac la adresa lor. Ulterior, blondina a ținut să clarifice lucrurile. 

„E un TikTok vechi doar că lumea îl preia și îl repostează. Acolo îi declar dragostea indirect. Nu e făcut la mișto.Mi se par incredibile concepțiile alea despre cum poți să judeci un om pe care nu îl cunoști, doar prin prisma unor bârfe sau întâmplări ale trecutului care nu au legătură cu prezentul.Dacă el este într-o relație cu mine, de peste un an de zile, eu am și calități.Toate femeile au și părți bune și părți rele, dar mi-ar fi plăcut să stau de vorbă cu ea ca de la femeie la femeie și ca de la mamă la mamă. Eu cu siguranță sunt un om inteligent, pe care, dacă fiul ei mă iubește, înseamnă că am și calități. Altfel de ce se trezește lângă mine de un an jumate”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată. 

Bianca Drăgușanu: „Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliu„

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.

Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(…)

Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască”, a mai continuat Bianca Drăgușanu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel