Camelia Mitoșeru, detalii neștiute despre operația suferită la nivelul creierului. Câți bani a costat intervenția: "Am strâns bani ca să fac mormânt"

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a făcut dezvăluiri neștiute despre intervenția chirurgicală complicată prin care a trecut.

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții.”, a spus actrița în cadrul emisiunii TV.

Actrița a mărturisit că deși operația a fost una grea, a reușit să se recupereze foarte rapid, iar acum se simte foarte bine. 

 

”Nu am avut niciun fel de simptom”

Actrița avea un meningiom pe creier de când era copilă și care creștea încet-încet. De-a lungul timpului, Camelia Mitoșeru nu a avut simptome, însă, la sfârșitul anului trecut, lucrurile s-au înrăutățit.

”Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptom, dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani. El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor. În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune.

De vreo două ori, când vorbeam cu Mihai, la un moment dat nu mai îmi găseam cuvintele. Iar asta m-a speriat și pe mine, și pe Mihai. După ce mi-am făcut un RMN, mi-au spus să mă duc, de urgență, la medic. M-am dus la domnul profesor Ciurea, e un medic extraordinar. Și când m-a văzut el se și mira că nu mi-a paralizat mâna, că nu am avut simptome”, a mărturisit Camelia Mitoșeru pentru fanatik.ro.

 

Camelia Mitoșeru a mărturisit că intervenția a costat-o  aproximativ 15.000 de euro. Singura ei problemă este însă faptul că a fost nevoită să-și tundă părul iar acum poartă perucă.

”M-a ras în cap, tot părul acela superb de care toată lumea întreba… Mi-a mai crescut puțin, acum port perucă, e foarte frumușică, îmi stă bine cu ea. Dar mi-e foarte cald cu ea. Să o spun adevărat. Eu strânsesem 5.000 de euro ca să fac mormântul lui Mitoșeru (soțul de care a divorțat, în trecut, Camelia Mitoșeru, tatăl lui Mihai Mitoșeru, n. red.), că mi l-a lăsat moștenire.

Are o cruce foarte frumoasă, dar nu are lucrare. Am zis să fac lucrare, să nu mă bage chiar în pământ când voi muri… Și atunci strânsesem acești 5.000 de euro pentru cimitir, pusesem bani deoparte pentru mormânt. Au căzut bine, pentru că, vă dați seama, l-au ajutat pe Mihai acești bani, am plătit împreună”, a mai spus Camelia Mitoșeru pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel