Camelia Mitoșeru, prima apariție publică după ce a fost operată pe creier: „Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt”

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Camelia Mitoșeru a trecut prin clipe grele în urmă cu doar câteva luni, atunci când a fost operată de urgență după ce a aflat că are o tumoră pe creier. 

Chiar dacă ulterior au apărut câteva complicații, acum vedeta se simte mult mai bine și poate spune că s-a vindecat complet. 


Camelia Mitoșeru a apărut pentru prima oară într-un platou de televiziune și a povestit prin ce clipe grele a trecut atunci când a aflat că suferă de o boală grea. 


„Eu cred total în Dumnezeu. (...) Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap, pentru că mi se părea ciudac că aveam momente când o luam un pic într-o parte, dar fiind cu cățelul, deci cu lesa, mă echilibram. Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap. (...) În general, boala pe care am avut-o eu o fac femeile după ce intră la menopauză”, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars.


Vedeta a dezvăluit că nu a simțit nicio urmă de regret atunci când i s-a spus că trebuie să își tundă părul. Aceasta își cumpărase în trecut mai multe peruci din străinătate, care acum îi prind foarte bine, până când îi va crește din nou părul. 


”Eu sunt o fire optimistă născută, nu făcută. Eu am fost cu bani și m-a costat de m-a rupt, dar nu m-a interesat nimic, am fost la privat, acolo unde era domnul profesor Ciurea”, a declarat mama lui Mihai Mitoșeru la Acces Direct.


Ce spune Camelia Mitoșeru despre viața amoroasă a fiului ei?


“Mihai nu are nicio iubită! Este doar o prietenă acea fată nimic mai mult. Știu că încă ține la Noemi, este foarte atent cu ea, să nu o deranjeze cu ceva anume. De când au divorțat, de doi ani, Noemi a mai trecut pe la mine, am stat amândouă de vorbă, ne-am mai auzit și la telefon. Eu nu știu de ce au divorțat?


Mi-aș dori tare mult să se împace că îmi este dragă de ea, îmi place. Nu mă bag, este decizia lor, nu m-am băgat niciodată în problemele lor, dar eu aș vrea ca amândoi să revină la sentimente bune. Cred că s-au despărțit pentru că Noemi a făcut o depresie când a murit tatăl său și nu s-a tratat, nu a fost la un terapeut. Ea spunea atunci că nu, nu este adevărat acest lucru, că nu din cauză că tatăl său ce a murit s-a despărțit de Mihai, dar eu așa cred”, a mărturisit Camelia Mitoșeru pentru Impact.ro. 

 

Citește și: Adela Popescu, investiție majoră înainte de a naște cel de-al treilea copil: „Am cumpărat mașina visurilor lui Radu Vâlcan”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel