Calendarul nunților 2023. Când NU este indicat să te căsătorești din punct de vedere astrologic?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Dacă nu ți-ai programat încă nunta pentru acest an, iată când ar fi bine să spui pas acestui eveniment, ținând cont de niște evenimente astrologice care te pot influența.

Poți să profiți de unele sfaturi din punct de vedere astrologic, ca să știi când să faci nuntă și când ar fi bine să eviți organizarea unui eveniment atât de important. 

Există o mulțime de superstiții în popor, însă vă rugăm să țineți cont de faptul că nu facem referire la aceste lucruri. De asemenea, menționăm că astrologia electivă se folosește pentru starea civilă. Pentru astrologi, semnătura înseamnă nașterea/oficializarea căsătoriei.

Desigur, să nu uităm de faptul că alegerea unei zile potrivite sau a unei perioade pentru nuntă se face în funcție de aspectele din astrograma natală. Însă, putem discuta despre unele perioade la care toți ar trebui să aibă mai multă atenție. 

Anul 2023 este unul interesant din cauza faptului că va beneficia și de Venus retrogradă în Leu, un aspect astrologic care nu este deloc de neglijat.

1. Venus retrogradă în Leu (23 iulie - 4 septembrie 2023)

Trebuie precizat din start că, deși retrogradarea durează în intervalul precizat mai sus, efectele sale se vor simți încă de pe 5 iunie, când Venus va intra în Leu și până pe 9 octombrie, când Venus va ieși din acest semn.

Vara lui 2023 va fi destul de incendiară din punct de vedere amoros! Ce trebuie să reținem despre acest tranzit și cu ce ne poate surprinde? Se vor întoarce foști parteneri, vom trăi idile intense, deci o dragoste de-o vară, iar relațiile blazate vor fi cele mai testate. Mai mult decât atât, vom avea ispite la tot pasul, atât online, cât și offline.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel