Calendarul celor mai așteptate evenimente din 2021. Când vor avea loc premiile Oscar, Grammy, Globurile de Aur sau BAFTA

Data actualizării: | Data publicării:
Pixabay.com/ autor Analogicus,
Descriere foto: Pixabay.com/ autor Analogicus,

Din cauza pandemiei de COVID-19 programul acestor evenimente a suportat schimbări majore sau chiar amânări. Iată când veți putea urmări aceste evenimente importante. 

Odată cu pandemia de coronavirus care continuă să afecteze atât industria cinematografică, cât și pe cea muzicală sau teatrală, și sezonul premiilor cinematografice 2021 suportă modificări semnificative. Deși este posibil ca aceste date să fie modificate din nou în funcție de evoluția pandemiei, iată când veți putea urmări cele mai așteptate evenimente din lumea cinematografiei. 

Globurile de Aur: 28 februarie 2021


Chiar dacă în mod obișnuit ar fi avut loc în luna ianuarie, Gala de decernare a trofeelor Globurile de Aur va avea loc pe 28 februarie. Anunțul a fost făcut încă din luna iunie, Hollywood Foreign Press Association a anunțat că din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul va avea loc în ultima zi din luna februarie.  

Critics Choice Awards: 7 martie 2021


Programate inițial pentru luna ianuarie, premiile Critics Choice Awards au fost amânate până pe data de 7 martie.

Premiile Grammy: 14 martie 2021


Ceremonia Premiile Grammy urma să aibă loc pe 31 ianuarie, dar a fost amânată pentru data de 14 martie, din cauza numărului crescut de infecţii cu COVID-19 din Los Angeles și California.
 
Premiile Screen Actors Guild: 14 martie 2021


În prezent, premiile SAG sunt programate la aceeași dată cu premiile Grammy.


După ce a fost dezvăluită informația că Premiile Grammy vor avea loc pe 14 martie, organizatorii Premiilor Screen Actors Guild au declarat că sunt „dezamăgiți” să afle că Gala Premiilor Grammy a fost reprogramată în aceeași zi cu cea a Premiilor SAG. 

Premiile BAFTA: 11 aprilie 2021


Premiile British Academy of Film and Television Arts, stabilite inițial pentru 14 februarie, vor avea loc acum în luna aprilie.

Premiile Film Independent Spirit: 24 aprilie 2021


Premiile au loc în mod obișnuit cu o zi înainte de decernarea premiilor Academiei Americane de Film, așa că atunci când premiile au fost amânate din februarie până în aprilie, la fel au procedat și organizatorii Premiilor Film Independent Spirit. 

Premiile Oscar: 25 aprilie 2021


Programat inițial pentru luna februarie, în iunie, Academia de Artă și Film a anunțat amânarea evenimentului pentru data de 25 aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus.


Potrivit presei de peste ocean, organizatorii galei iau în calcul varianta tradițională de organizare a evenimentului, invitaţi reuniţi într-o sală de teatru, cu posibilitatea de a reduce numărul participanţilor

Premiile Tony


Premiile Tony trebuiau să aibă loc în iunie 2020, dar au fost amânate pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus. 


Sezonul 2019-2020 de pe Broadway a fost întrerupt de închiderea teatrelor newyorkeze în luna martie, după ce epidemia cauzată de noul coronavirus s-a agravat, iar statul New York a impus reguli stricte de distanţare socială.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel