Calendar astrologic aprilie 2022 - conjuncție MAGICĂ și ISTORICĂ pe 12 aprilie!

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Josh Rangel

Horoscop. Luna aprilie are multe surprize astrologice pentru noi! Chiar și evenimentul cheie al anului 2022!

1 APRILIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Nici nu începe aprilie bine, că deja avem o lună nouă! Și nu, nu va fi o păcăleală! Mercur se va alătură și el conjuncției Soare-Lună în primul semn al zodiacului. Iar ziua va deveni și mai încărcată din cauza careului dintre triada Venus-Marte-Saturn și Nodurile Lunare. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun.

5 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Planeta iubirii va păși în oceanul tulbure al ultimului semn al zodiacului. Vom avea spirit de sacrificiu, vom fi mai umani, mai generoși, mai iertători și vom iubi necondiționat. Acest tranzit îi  va topi și pe cei foarte rigizi. 

11 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Până pe 30 aprilie când Mercur va trece în Gemeni, vom calcula fiecare cuvânt. Vom căuta să fim cât mai pragmatici, să avem argumente serioase și nu ne vom grăbi deloc în a lua o decizie. Ne dăm seama de importanța unei mize și avem grijă să minimizăm pierderile. Negocierile vor fi  stagnante. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel