Cadourile care aduc ghinion. Lidia Fecioru, 7 lucruri pe care nu e bine să le dăruiți sau să le primiți

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Cadourile sunt oferite ca formă de apreciere și dragoste. Cu toate astea, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru atrage atenția că anumite daruri pot aduce ghinion și boală în viața acelora care le primesc. 

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele șapte cadouri pe care ar trebui să le refuzați atunci când le primiți. Bioenergoterapeutul atrage atenția că primirea lor poate avea consecințe grave. 

 


„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există câteva cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a explicat Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.


Ceasul înseamnă despărțire

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.

Florile galbele pot aduce separarea

„Tot o separare semnifică și florile galbene dăruite unei femei. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a adăugat aceasta.


Cuțitele primite cadou pot „tăia soarta”


„Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a insistat bioenergoterapeutul.


Nu acceptați oglinzile drept cadou

 

Potrivit bioenergoterapeutului, oglinda dăruită unei femei, de către o altă femeie, poate fura frumuseţea, energia, strălucirea.

Darurile care aduc boli

 

 „Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.

Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a adăugatLidia Fecioru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel