Cadoul prețios păstrat în secret de Jennifer Lopez timp de 19 ani

Data publicării:
Jennifer Lopez, foto Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, foto Instagram

A fost unul dintre cele mai frumoase, mai celebre, mediatizate, admirate și invidiate cupluri de la Hollywood. Tineri, superbi, talentați, ambițioși. Și îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. Au fost împreună doi ani și s-au aflat la un pas de a-și uni destinele. Dar au renunțat, apucând fiecare pe alt drum. După 20 de ani, Ben Affleck și Jennifer Lopez pare că s-a regăsit.

 
A fost, poate, una dintre surprizele cele mai savurate de marele public: Ben Affleck și Jennifer Lopez împreună prin Europa. Cei doi au format un cuplu la începutul anilor 2000.

După despărțirea, anticipată, probabil, doar de rău voitori, Ben și Jlo au avut și alte relații, s-au căsătorit cu alte persoane, au devenit părinți. Acum, din nou liberi, par mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Bine, bine, povestea asta se știe deja, dar despre ce cadou este vorba? Internauții au fost cei care au descoperit, într-una dintre fotografiile postate de Jennifer Lopez pe Instagram, o brățară aparte purtată de cântăreață.

 

Citește continuarea pe DC Business și află povestea misterioasei brățări. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel