Cabral și Andreea Ibacka s-au întors în locul în care s-au sărutat prima dată, acum 15 ani: „Frumușico, tot mi se pare că n-are cum... dar are”

Data actualizării: | Data publicării:

Cabral și Andreea Ibacka aniversează 15 ani de la primul sărut. Cei doi au ajuns, din întâmplare, exact „la locul faptei”. Locul în care, cu ani în urmă, au prins curajul de a-și mărturisi sentimentele. 

În urmă cu 15 ani, Cabral și Andreea Ibacka se îndrăgosteau, chiar pe platourile de filmare de la serialul Inimă de țigan. Acum, cei doi,  total întâmplător, au nimerit exact în locul în care s-au sărutat pentru prima dată. 

„Acum fix 15 ani ajungeam în Buftiwood la concluzia că ar fi interesant să ne sărutăm. Cu foc.
Au trecut 15 ani și ne-am întors azi în Buftea să filmăm ceva, din pură întâmplare, după fix 15 ani.
Andreea, frumușico, tot mi se pare că n-are cum... dar are!

Poate nu recunoașteți casa din spatele nostru... e Casa State din Inimă de Țigan.
#băinene, câte amintiri”, a scris Cabral, în dreptul imaginii. 

 

VEZI ȘI: Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral: „Nu mai dormim în același cameră de 4 ani”


Cabral s-a îndrăgostit la prima vedere de Andreea


În urmă cu ceva timp, prezentatorul Tv a mărturisit că el s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa blondină, deși aceasta nu îi dădea semne că îl place. Recent, Cabral a vorbit despre prima întâlnire cu cea care îi este sufletul pereche.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

VEZI ȘI: Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral: "După ce ne-am căsătorit..."

Andreea Ibacka, secretul unei căsnicii fericite

 

Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Ibacka a povestit că încetul cu încetul a fost cucerită de umorul lui Cabral. 

 

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel