Cabral, sfâșiat de durere, după ce s-a întâlnit cu un prieten de-al său: „Câți dintre noi urlă în șoaptă? Povestește prin ce treci”

Sursa foto: Cabral, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, Facebook

Cabral și-a deschis sufletul și a povestit o întâmplare destul de grea prin care a trecut odată cu un amic de-al său.

Cabral a avut parte de o experiență mai neplăcută recent, care i-a umplut sufletul de tristețe și care l-a făcut să conștientizeze cât este de fragilă viața. Acesta a făcut o postare emoționantă pe blogul său personal, unde a povestit cum un prieten de-al său trecea prin clipe grele, după ce tatăl său s-a stins din viață. Toată scena a fost privită cu o mare durere de către prezentatorul de la Pro TV, care privea cum amicul său se chinuie să nu-și exteriorizeze toate trăirile, încercând să-și țină suferința departe de cei din jurul său. 

„Mi-a zis, probabil, cele mai dureroase cuvinte pe care le știa atunci. Pentru că tocmai îi murise tatăl. Îi murise tatăl. Și-avea în inimă fier topit, omul nostru. Și l-am auzit pe fiu povestindu-i tatălui lui, urlând în șoaptă. Nu, nu știam că se poate așa ceva, să urli în șoaptă. L-am ascultat cu un nod în gât. Își ascundea mâinile.

Sau oare refuzasem eu să le văd?! Pentru că dacă te uitai la mâinile lui… băi, vedeai cum efectiv se chinuiau să-l îmbrățișeze, ca și cum ar fi încercat să se consoleze singur inconștient.”, a scris Cabral, pe blogul său personal.

VEZI și: Cabral, cu ochii în lacrimi după ce a văzut mesajul fiicei sale. Prezentatorul a rămas șocat :„Asta ce mă face pe mine?”

”Uneori nu ne dăm seama când cel de lângă noi suferă”

În acest sens, Cabral și-a dorit să tragă un semnal de alarmă cu privire la gravitatea acestui fapt, care poate lăsa urmări serioase în viața unui individ. Acesta spune, așadar, că nimeni nu trebuie să-și țină suferința ascunsă, ci trebuie să strigi după ajutor, în momentul în care ai o așa greutate pe suflet, întrucât nimeni nu este singur, iar mereu sunt persoane dispuse să asculte și să ofere o vorbă bună, încurajatoare.

„Dar oare câți dintre noi sunt așa? Prăbușiți în interior. Cărând de colo-colo niște greutăți care ar putea oricând să-i frângă. Cu ochi… tăciuni stinși și cu singură consolare… propriile brațe care se căznesc să ofere o îmbrățișare știrbă? Câți dintre noi trag buzele de pe dinți… dar nu zâmbesc? Câți dintre noi urlă în șoaptă? Băi, cere ajutorul.

Vorbește cu cineva. Povestește prin ce treci. Nu ești singur. Nu ești singură. Pe cuvânt, lasă șoaptele, vorbește cu voce tare. Uneori nu ne dăm seama când cel de lângă noi suferă. Dar mulți dintre noi, când ne prindem… nu suntem indiferenți. Nu te lăsăm să urli în șoaptă.”, a mai notat Cabral.

VEZI și: Ce salariu câștigă Cabral la Pro TV. Este vorba despre o sumă fabuloasă

Cabral ia o nouă pauză din televiziune

Chiar dacă publicul îl iubește, fiind unul dintre cei mai celebri prezentatori TV din țara noastră, Cabral povestea recent faptul că se pregătește să dispară din nou o vreme de pe micile ecrane, pentru a petrece cât mai mult timp cu familia sa. 

„Plănuisem să stau acasă 6-8 luni și am stat 3, m-au rugat colegii să mă întorc, aveam niște treabă de făcut, am fost trădat. Dar acum urmează să terminăm acest proiect, nu am mai luat nimic, am refuzat cam tot, tocmai pentru a sta cu piticii acasă. Nu este că mai vreau o pauză, dar încerc să dozez foarte bine munca și timpul pe care îl dozez cu familie. E importantă meseria, e important job-ul, dar, în același timp, e mult mai importantă familia.”, a dezvăluit Cabral pentru egoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 aug 2023, 11:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience