Cabral, cu ochii în lacrimi după ce a văzut mesajul fiicei sale. Prezentatorul a rămas șocat :„Asta ce mă face pe mine?”

Sursa foto: Cabral, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, Facebook

Cabral a avut un moment emoționant foarte puternic. Vedeta a început, pur și simplu, să plângă în urma mesajului fiicel sale.

Cabral a vorbit cu o emoție evidentă despre fiica sa cea mare, Inoke, care de trei ani a ales să se mute în Olanda. Prezentatorul de la PRO TV este un tată extrem de mândru de reușitele și implicarea fiicei sale. Recent, Cabral s-a întors din Olanda, unde fiica sa, Inoke, locuiește de ceva timp. Împreună cu soția sa, Andreea Ibacka, și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago, au călătorit pentru a se reuni cu Inoke. Revederea a fost una plină de emoție, iar cei trei frați au petrecut momente frumoase împreună.

Lucrează în Olanda

La vârsta de 21 de ani, Inoke a ales să studieze Științele Comunicării în Olanda, iar evoluția ei impresionează și îl umple de mândrie pe Cabral. Fiica sa se implică cu pasiune în tot ceea ce face, ceea ce adaugă și mai multă bucurie în inima tatălui său. Relația specială dintre Cabral și Inoke este evidentă în felul în care vorbește despre ea și în eforturile lor de a se reuni și petrece timp împreună ori de câte ori au ocazia. Povestea lor părinte-copil înseamnă mult pentru ambii, iar susținerea și mândria lui Cabral pentru fiica sa rămân cu adevărat inestimabile.

„Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine”, a spus Cabral pentru unica.ro.

O admiră pentru respectul său

Fiica cea mare a prezentatorului de la PRO TV, Inoke, s-a stabilit în Olanda de aproximativ 3 ani, iar tatăl ei este extrem de mândru de ea. Cabral admiră curajul și determinarea fiicei sale de a se muta într-o țară străină și de a începe o nouă viață de la zero. Inoke a dovedit o independență remarcabilă, exprimându-i tatălui său că nu mai are nevoie de sprijin financiar din partea lui. Ea și-a găsit propriul loc de muncă și se descurcă excelent pe cont propriu. Cu inima plină de admirație, Cabral îi susține hotărârea și inițiativa fiicei sale, recunoscând în ea o tânără puternică și încrezătoare. 

„Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie“, a povestit Cabral pentru sursa mai sus-menționată.

Mesajul care l-a cutremurat

Cabral a primit un mesaj de la fiica sa, Inoke, care îi spunea că nu mai are nevoie de bani de la el. Prezentatorul a înțeles că fiica sa a crescut și este acum independentă. Această experiență i-a adus mândrie și bucurie, realizând că este vorba despre realizările lui Inoke, nu doar despre bani.

„Termin filmarea și iau telefonul. Văd că m-a sunat Inoke. Zic s-o sun înapoi, dar să arunc înainte un ochi pe mesaje. Văd că mi-a și scris. Deschid WhatsApp-ul. Și, deși mesajul are legătură cu banii… de fapt, n-are nicio legătură cu banii. Are legătură cu puiul care – după ce a părăsit cuibul – începe să-și facă un rost în viață. Puiul care se desprinde și își alege o direcție, un drum, începe să construiască propria poveste… o poveste în care tu ești doar o etapă premergătoare. Mesajul, că de la asta pornisem, era simplu: „Hei, acum m-am uitat în cont și-am văzut că mi-ai pus bani în continuare. Nu mai pune, doar am un loc de muncă, am salariu, stai liniștit…”. Păi cum să stau liniștit? Când tu te-ai făcut om mare… asta ce mă face pe mine? Ce vorbești, nene… un vârtej de sentimente și trăiri într-o singură secundă. Nod în gât, milioane de cuvinte în cap și cred că mi-a intrat și ceva praf în ochi, că altfel nu-mi închipui de ce s-au umezit brusc… Nu înțelegi ce înseamnă să fii părinte decât după ce ajungi părinte. Și-apoi n-are cum să-ți mai treacă…”, a povestit Cabral pe platformele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 22:01 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience