Cabral, reacție ȘOC în fața soției. Prezentatorul TV nu vrea să știe dacă va avea un băiețel sau o fetiță: „La revedere”

Data publicării:
Andreea și Cabral Ibacka, captura foto Instagram
Descriere foto: Andreea și Cabral Ibacka, captura foto Instagram

Cabral a avut o reacție neașteptată când Andreea Ibacka a vrut să-i dezvăluie sexul copilului. 

Andreea Ibaka este însărcinată pentru a doua oară și urmează să nască în toamna acestui an. Vedeta mai are o fetiță împreună cu Cabral. 


Prezentatorul TV nu a vrut să știe dacă va avea un băiețel sau o fetiță și nu a avut o reacție prea blândă cu soția lui, atunci când aceasta a apărut pe la spate cu un balon în care se afla răspunsul mult așteptat de către fani. 


„Am fost la eco și am aflat sexul copilului și am venit acasă să-i fac o surpriză lui Cabral, să-l anunț dacă o să mai aibă încă o fetiță sau un băiețel. (...) Surpriză! Știi ce e aici? Am venit să te anunț dacă o să ai o fetiță sau un băiețel. Ești pregătit?”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram. 


„Nu, tocmai că nu eram. Nu vreau să știu. Ți-am mai zis că nu vreau să știu. Tu ce filmezi, mă, acolo?! NU vreau!”, a declarat Cabral, spre surprinderea soției sale. 


„E o glumă?!”, a întrebat Andreea.


„Nu! Nu vreau să știu! La revedere!”, a spus prezentatorul TV. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)


Ce nume a ales Andreea Ibacka pentru copilul ei?


„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. E destul de complicat și brief-ul.


Atunci când numele de familie este atât de exotic și poate complicat de pronunțat, de scris, trebuie să fie ceva care să se potrivească cu Ibacka”, a spus Andreea Ibacka la Antena Stars. 

 

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Actorul se află încă sub supravegherea medicilorGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel