Cabral, primele declarații, după ce a văzut cine i-a luat locul la Pro TV: „Mi-a cam dat cu palme transpirate”

Data publicării:
Cabral, foto Instagram
Descriere foto: Cabral, foto Instagram

Cabral a avut o primă reacție, după ce a văzut cine la înlocuit la ProTV.

Cabral s-a făcut extrem de remarcat în ultima vreme în televiziune, prezentând show-uri importante din cadrului postului Pro TV. În urmă cu doar puțin timp, acesta abia ce s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde a prezentat emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, împreună cu Adela Popescu. Chiar dacă publicul îl adoră pentru profesionalismul de care a dat dovadă în timp, dar și pentru carisma și naturalețea pe care o arată mereu pe micile ecrane, Cabral a dat o veste neașteptată. Acesta le-a transmis fanilor săi că a obosit, motiv pentru care își dorește să ia o pauză de la televiziune. 

Cabral, primele declarații, după ce a văzut cine i-a luat locul la Pro TV

În locul emisiunii «Ce spun românii» pe care a prezentat-o timp de șapte ani, se difuzează „Batem palma?”, prezentată de Cosmin Seleși. După vizionarea primei ediții, prezentatorul TV a decis să spună câteva cuvinte pe rețelele de socializare. 

„Azi a fost prima zi fără «Ce spun romanii» pe sticlă.A intrat în loc «Batem palma?», un proiect nou, o emisiune concurs – format internațional.Am citit până acum, un potop de comentarii prin diverse locuri din online, foarte multe dintre ele vorbind frumos tare despre CSR.Și, de ce să mint, mi-a cam dat cu niște palme transpirate și bătăi de inimă mai rapide să citesc cum atâția oameni apreciază o emisiune la care lucrez de șapte ani.Șapte ani, da.Peste 1600 de episoade difuzate.Multă muncă.Dar și muuuulte familii mișto, mult râs și multe clipe de calitate”,  a declarat Cabral, pe pagina personală de Facebook.

Cabral: „Mi s-a creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect”

Cabral a recunoscut că nu se aștepta ca oamenii să aibă asemenea reacții și i-a îndemnat să urmărească noua emisiune, susținând că are încredere în Cosmin Seleși și în toată echipa lui.

„Deci… n-avea cum să nu crească inima-n echipa noastră și-n mine, citind atâtea aprecieri. Pentru care mulțumesc frumos.În același timp… mi s-a cam creponat inima când am văzut reacțiile declanșate de noul proiect.Și regret că a fost așa primul val de comentarii.Și sper ca pe parcursul aceste săptămâni să se schimbe impresia, pentru că știu echipa care a produs emisiunea asta… și e o echipă bună și care știe ce face.Și-l știu și pe Cosmin. Și el știe ce face.Cred sincer că reacția asta inițială este legată de faptul că «Ce spun românii» a avut peste 1.600 de ediții pe post, oamenii s-au obișnuit cu un anume tembel din Berceni la ora aia.Și nu cred că reacția asta este legată de calitatea noului proiect.Sper să vă uitați la «Batem palma?» și să vă placă.Noi… o să ne mai vedem.Pe-aci pe Facebook, pe Insta, pe cabral.ro… sănătoși să fim, să ne fie copiii bine… și să ne întâlnim pe zâmbet”, a mai completat el.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Constantin/ EXCLUSIV

Carmen Harra tună și fulgeră, după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose: „Eu nu vorbesc fără să știu. Vor fi probleme în această relație”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu gurile rele, după ce a fost acuzată că stă pe banii lui Gabi Bădălău: "Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel