Cabral prezintă o nouă emisiune: „E complet sărit de pe fix! Este neașteptat de la cap la coadă”

Data publicării:

Au început filmările pentru cel mai nebun show de divertisment ce va putea fi văzut, în curând, la PRO TV: Săriți de pe fix! În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial: în Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9, pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

8 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Săriți de pe fix! (Anything Goes) este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor. 

Provocarea supremă? Planul Înclinat

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul Săriți de pe fix! este Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în curând, la PRO TV. 

”Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă. Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, a spus Cabral, prezentatorul emisiunii Săriți de pe fix! 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel