Cabral: ”Ne este groază prin ce veți trece!”. Prima zi în junglă pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Data publicării:

Duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, începe Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Va trebui să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă și au acceptat cea mai intensă provocare a vieții lor. Reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentat de Cabral și Adela Popescu, începe duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, la PRO TV. 

La sosirea în Republica Dominicană, concurenții vor fi întâmpinați cu o cină festivă. Pe masă, bucatele pregătite nu vor fi deloc apetisante: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar. În urma cinei, doi dintre ei vor fi desemnați lideri. ”Ne este groază prin ce veți trece!”, le va spune Cabral, în timp ce Adela Popescu îi atenționa: ”Cumva trebuie să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”.

Cabral: ”Au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva!”

Tot efortul pe care-l depun concurenții pentru a ajunge cât mai departe în competiție și cât mai aproape de titlul de Regele sau Regina Junglei este de admirat pentru Cabral. 

”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți… îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat...”, a spus acesta.

Adela Popescu: ”Motivația internă, aceea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, este cel mai mare premiu!”

Adela Popescu crede că motivația de a se elibera de toate fobiile și anxietățile este cea care-i invită pe concurenți într-o asemenea provocare.

”În acest show concurenții sunt supuși la o serie de probe foarte complicate. Chiar dacă la prima mână îți vine să spui ”Doamne, de ce fac oamenii ăștia așa ceva? Ce câștigă ei?”, îți dai seama că motivația internă, cea prin care tu îți dorești să fii un om mai bun, un om eliberat de toate fobiile și anxietățile pe care le ai, acest premiu este cel mai mare dintre toate. Cele 12 celebrități au înțeles asta. Sunt în plină admirație în ceea ce îi privește, nu știu dacă aș fi în stare să fac ce fac ei”, a declarat Adela Popescu.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel