Cabral, motivul pentru care s-a apucat de băut. Prezentatorul TV s-a confesat fanilor: „Stau ditamai animalul cu moacă de milog...”

Data publicării:
Sursa foto: Cabral, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, instagram

Cabral le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a început să bea, în Republica Dominicană.

Prezent la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Cabral a avut parte de o noapte mai grea. Mai exact, prezentatorul Tv a fost afectat de faptul că Andreea Ibacka și fiicele sale s-au întors în România, air el a rămas „singur cuc”.

Mai mult decât atât, Cabral a recunoscut că își varsă amarul în alcool. 

Cabral, afectat de plecarea familiei! „Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin”

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol.

Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic. O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar.

Așa că dacă nu adorm repede... stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text... sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris simpaticul prezentator de la Pro TV.

Prezentatorii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, clipe de coșmar, după casa lor din Dominicana a fost lovită de uragan

„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico.

Un zgomot și o frică cumplite. Noi…eu, Adela Popescu, Cabral , Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cabral: „Am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate”

Și Cabral le-a povestit fanilor săi pe rețelele de socializare cum au reușit să treacă peste noaptea în care uraganul Fiona le-a lovit casa din Republica Dominicană. 

„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…

A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casă cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.

Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță”, a scris și Cabral pe rețelele de socializare.

Cabral, îngrozit de ce a găsit în jungla dominicană

Chiar dacă Cabral a mai fost plecat în Republica Dominicană, unde a prezentat și prima ediție a acestui show, prezentatorul a fost îngrozit și de această dată de condițiile grele pe care le oferă jungla.

„E o umezeală de doamne ferește, o căldură groaznică, niște țânțari...ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca.”, a declarat și Cabral.

Citește și: Cabral a dezvăluit care este cea mai mare frică a lui: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel