Cabral a dezvăluit care este cea mai mare frică a lui: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină”

Cabral, foto Facebook
Descriere foto: Cabral, foto Facebook

Cabral le-a dezvăluit fanilor de ce se teme cel mai mult în viață. Prezentatorul TV este terifiat când aude. 

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Naturalețea și simțul umorului i-au atras admirația publiului și l-au clasat în topul celor mai longevivi prezentatori TV din România. 


Cabral are o familie minunată și un job la care mulți oameni visează, dar spune că are și el fricile lui, chiar dacă pare mereu puternic și relaxat cu tot ce se întâmplă în jurul lui. Chiar pe blog-ul lui, Cabral le-a dezvăluit fanilor că se teme foarte tare să meargă la stomatolog. Este cea mai mare frică a lui, iar atunci când este nevoit să ajungă în cabinetul medicului stomatolog tremură de teamă. 


„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav.


Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă…


Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.


Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.


Cabral a avut de-a lungul timpului parte de accidente destul de grave, ca de pildă momentul când a intrat cu ATV-ul într-o stâncă și într-un copac. Chiar dacă a rămas cu dinții intacți, acesta a mers mai des la medicul stomatolog. 


„De-a lungul anilor am avut noroc de dinți mișto. De-ai mei zic. Doar că mai multe accidente au trecut peste mine. Și peste ei… de dinți zic.


Cel mai mișto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reușit să mușc dintr-o stâncă și dintr-un pom Mămică, da ce-am mai mușcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reușesc”, a mai spus prezentatorul TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 ian 2022, 21:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience